Jump to content

senzor acceleratie... defect?


vasile69
 Share

Postare recomandată

prietena mea are un polo nou de 1 luna (1800km) cu motor de 1.4 (75 CP) si se plange ca are o problema cu pedala de acceleratie. am condus si eu masina si am constatat ca atunci cand plec de pe loc trebuie sa turez motorul destul de mult (2000 rpm) pentru a pleca fara sa se opreasca motorul. a doua problema e ca atunci cand apas acceleratia motorul se tureaza cu o mica intarziere. sa fie un defect sau e din cauza ca pana acum am condus motoare diesel puternice care reactioneaza altfel???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi poate da si mie cineva vreun sfat. ca nu vreau sa fac programare la porsche degeaba. multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am Polo 1.4 75CP din 2000. Amreiajul tine jos / oricum trebuie accele sa porneasca frumos. Dar daca nu ridici incet si accelerezi mult atunci si mie mi se ridica la 2000-3000RPM (daca soferul nu are experienta cu benzinarul). Daca urci bordura ii trebuie turatie mare ca atunci are Putere mai mare (vezi 75 de cai la 5000RPM). Nu fa programare ca trebuie umblat mult cu el si sa vezi ca dupa ce va obisnuiti cu dozarea bezina si ridicare ambreiaj o sa fie OK.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok. multumesc mult de sfat. ma gandeam ca asta poate fi, dar vroiam sa aflu si alte pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina oricum nu e a ta... prietena ta trebuie sa simta masina

si eu am condus mondeo tdi, transit, si masini pe diesel. ridici ambreiajul si masina curge frumis. E prima data cand am pe benzina dar acum dupa 1500 de km nici nu mai observ ca mai apas si acceleratia putin si ridic abreiajul incet ... parca il lasi sa alunece linistit. iar dupa aia apesi si ceilalti raman la semafor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E benzinar, motor mic, cuplu mic, e normal sa-l turezi ceva mai sus ca un diesel cand pleci de pe loc. Mica intarziere la accelerare e de la injectie, asa e programata sa raspunda. Stai linistit si obisnuiti-va cu ea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact pe tema asta m'am dus si eu la PoRo cu acelasi tip de masina. Mi s'a aratat cu ture prin curte ca merge f frumos si in 1000+ de rotatii cu plecat lejer si fara probleme.

Mi'a zis sa ma invat cu masina ca asa este si nu au ce sa'i faca (adika problema e la sofer) :D

S'o stapaneasca sanatoasa si sa tina apasat mai mult amreiajul... sa nu ridice repede...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc mult de sfaturi. masina merge foarte bine si sincer prefer sa merg cu ea prin Bucuresti, directia electro-hidraulica fiind o "piesa de rezistenta"...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!