Jump to content

Audi RSQ3 - Nardo Grey - 2.5 TFSI


Catta83

Postare recomandată

Nici nu s-a "așezat" bine motorul la km ăștia 😅 Ar trebui scoasă mai des la plimbare 😆

Link către comentariu
  • 4 months later...

Au mai trecut cateva luni si cateva mii de kilometri si am ajuns impreuna cu bine la 1 anisor 🥳, ocazie cu care a primit un detailing interior/exterior plus aplicare ceramic pe noile jante de vara.

Drumurile facute in ultima perioada au fost in principal spre munte (pe Cheia, Poiana Brasov, etc.) asa ca a avut ocazia, pe unde s-a putut, sa se simta in largul ei 😋. De mers, merge in continuare preponderent in weekend si extraurban cu ocazional drumuri prin oras, dar seara.

 

Asteptam in continuare surioara S3, deja se fac 5 luni de la comanda si nimic concret la orizont.

 

Las si o poza random, se pare ca am uitat sa fac unele mai frumoase prin plimbari.

 

 

 

RD1.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

A trecut si vara, cu plimbari destul de putine si alea pe distante scurte si medii. Da..stiu, merita plimbata mai mult, dar cu WFH si concediile facute cu avionul, mai greu un pic sa adunam kilometri impreuna. 

Motorul si cutia pare ca s-au mai lasat un pic, se simt mai responsive cand se merge alert iar cand se merge normal consumul e ceva mai bun.

 

La sfarsitul saptamanii trecute a primit si cea de-a doua revizie la 10900 Km, constand in schimb ulei OEM Audi+ filtru ulei.

De vreo doua luni au inceput sa scartaie si franele ocazional. Din fericire nu fac mereu astfel incat se poate trai cu ele asa.

 

In rest, se pare ca in sfarsit undeva la finalul saptamanii viitoare, dupa fix 8 luni de asteptare, se va ocupa si cel de-al doilea loc de parcare si voi putea da jos insemnele cu "Wife's Uber" de pe RSQ3 😂. Simpaticii de la fabrica Audi au gasit in sfarsit toate piesele necesare pentru a asambla S3-ul si l-au trimis catre Curtici. Overall, o experienta destul de frustranta cu asteptarea unei masini noi in anul 2022...sunt multi colegi de forum care cu siguranta stiu la ce ma refer, fiind in aceeasi situatie.

Nu cred ca va primi topic dedicat S3-ul, e deja plin de ele pe forum 😅 ( @ShadoWzZ @The_Ego) si in afara de un schimb de jante imediat cum iese din reprezentanta, nici nu are planuite alte modificari in viitor.

 

Atasez si o poza, in offroad extrem!

 

 

 

Back1.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

A trecut si iarna aproape, cu kilometri putini, RSQ3-ul mai mult a stat in parcarea subterana la caldurica. Am prioritizat plimbarile cu S3-ul, pentru ca...... rodaj si pentru ca....jucarie mai noua 😅. (Paranteza mica aici, sunt invidios ca a sotiei are Android Auto wireless si a mea nu..) 

 

Si cum se apropie incet vara si vin caldurile, am zis ca e nevoie de ceva tubulatura mai mare pentru partea de AC. Asa ca mai de bunavoie, mai impins de la spate de gasca de "golani" de aici de pe vwforum (se stiu ei mai bine care sunt 😇) am montat un kit Eventuri,

Diferenta pe partea de sunet e destul de pronuntata in interior, mai ales la accelerarile in ture joase, accentuand si mai mult zambetul larg care apare cand se apasa pedala de acceleratie.

 

Ramane acum sa o plimb mai mult ca sa imi fac o parere mai buna, impresiile momentan sunt la cald, pe drumul spre casa.

 

Adm.jpg

Modificat de Catta83
Link către comentariu
  • Administrator

Buna alegerea cu Eventuri! Timp de calatorii sa-ti faci. E si pacat sa nu te bucuri de cei cinci cilindri la drum lung

Link către comentariu

@Catta83 Poți sa ii spui soției că tubulatura pentru AC are legătură cu sunetul motor... :))

Nice try!

 

Nu e mare lucru cu android wireless, poate doar in oras că nu mai scoti telefonul din buzunar, dar te sparge la baterie și chiar cu încărcare wireless în mașină se încălzește telefonul foarte tare.

Enjoy the ride, scoate fiara la aer!

Link către comentariu

Din experienta mea in ultimii 2 ani cu wireless din care am folosit cam 10 luni Android Auto pe S21 si App Carplay pe 12 mini si 13 pro, pot spune ca eram mai multumit cum e stabilitatea pe cablu mai mult decat wireless - cel putin pe Tiguanul actual, sper ca sotia sa nu aiba astfel de feedback la S3 ;)

Link către comentariu

Nu e un disconfort atat de mare, practic dureaza 3 secunde sa il conectez la cablu, doar ca la drumuri foarte scurte conexiunea wireless pare mai la indemana.

Link către comentariu

Eu am montat pe Ateca AAWireless, deja de vreun an, cred si a dat un singur rateu. In rest, e f comod sa pastrezi telefonul in buzunar (sau poseta, in cazul sotiei), dar sa ai acces la el. Merita sigur 450 ron, din punctul meu de vedere pentru cei care vor optiunea de wireless

Link către comentariu
  • 5 months later...

Ca sa mai stergem un pic praful, astazi masinuta a fost la revizia de doi ani (ulei, filtre + lichid de frana), bineinteles tot la pret "promo" de RS ca nah, dar e un cost asumat pana la urma.

 

In continuare putini kilometri, prin prisma WFH + concedii cu avionul + o perioada de lipsa permis 🙄, dar la fiecare iesire incerc sa ma bucur de ea asa cum trebuie, iar "tubulatura AC" contribuie substantial la asta.

Posibil sa facem un mic roadtrip in toamna asta, doar ca e si S3-ul care cere plimbat si ramane sa vedem pe care dintre ele o luam.

 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!