Jump to content

pompa combustibil nu se alimenteaza


puiug
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Am un vw sharan 2004,motor asz,1.9 TDI,130cp.acum cateva zile ,dupa ce am rulat 15km,am oprit,am mers la magazin,cand sa l pornesc,n-a mai vrut.Electromotorul invarte,nu porneste.L am adus pe platforma.Au inceput testele.

Nu vine motorina la intrarea in filtru.

Nu vine +12v pe borna pompei de transfer(in rezervor).

De pe releul 109 din tabloul de sigurante pleaca tensiune la toate cele deservite de el.Se aprindin bord bujii,totul normal.Nu se aprinde martorul motor,care nu stiu daca se aprindea inainte,nu mi amintesc.

Trag +12v de pe iesirea releu 109(care se activeaza pe pozitia  ignition a contactului),porneste pompa de transfer,se umple filtrul,dau cheie,porneste,merge normal ,se tureaza.

Intrebare:pot suspecta fir intrerupt din releu pana la pompa?

Din releu 109 pana la pompa mai exista ceva care conditioneaza alimentarea pompei?

In filtru de motorina am gasit putina apa,la fund,iar filtru era cam umflat in interior.Dar fiind sambata n am avut de unde sa cupar altul.Il voi schimba luni.

Pompa de transfer funcioneaza permanent cand e contactul pus sau intermitent,functie de turatie,consum,cat sa asigure necesarul de combustibil in pompa de inalta?

Am uitat sa precizez.Cand am scos mufa de alimentare a pompei,contactele pluteau in motorina,iar papucul de plus foarte oxidat,verde.Am curatat bine mufa,am conectat,si dupa cum am spus,pompa merge, alimentata pe direct.Cum a ajuns motorina acolo,nu stiu.Cam ce presiune trebuie sa bage pompa?Curge pe furtunul de la intrare in filtru sau tasneste?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!