Jump to content

Passat Alltrack 2.0 BiTDI 2017


Mihai Brb

Postare recomandată

Salut, 

 

Tocmai mi-am achizitionat un Passat Alltrack 2.0 BiTDI 2017 si am intract pe acest forum sa aflu cum, ce si unde as putea sa ii cresc performantele acesteia. Ma bucur sa fiu aici si sper ca voi gasi toate informatiile de care am nevoie pentru a face aceasta masina mai fun :)

car.jpg

Link către comentariu

@Mihai Brb Salut si bine ai venit printre noi!

 

Desi ne bucuram ca ai luat bijuteria asta... prezentarea ei lasa de dorit! Sunt sigur ca atat masina cat si colegii tai de aici, de pe forum, merita mai mult de atat! Noi aici suntem destul de pasionati de jucariile noastre si ne place sa-i facem si pe ceilalti sa simta ceea ce am simtit noi cand le-am luat asa ca cei mai multi scriem mai mult de atat... o scurta povestioara despre cum ai intrat in posesia ei, de ce ai ales acest model, cateva impresii despre ea de cand a intrat in familia ta... chestii de genul asta!

 

Asta nu este doar o dorinta ci nivelul la care se ridica ceilalti membri. Si zic sa pastram acest nivel! Asa ca imi pare rau sa spun asta, dar ori te ridici la nivelul stabilit de colegii tai, ori acest topic se va sterge! 

 

Multumesc!

Link către comentariu

uhhhhhh m-ati luat cam tare. 

 

Am ajuns sa cumpar aceasta masina dupa ce am visat la cai verzi pe pereti (Audi Q7, BMW X5). Mi-am dat seama ca vreau o masina pentru mine si copii mei nu pentru cei ce o vad din exterior. Am ales o masina "plictisitoare"( cu plafon panoramic, audio dynaudio, masaj in scaun, cutie automata dsg dq500, bord virtual-ecran led, etc) pentru ca nu vreau sa atrag in nici un fel atentia, imi place sa fiu underdog cu o masina sleeper :) 

Masina a fost cumparata de la reprezentanta vw, este sh, 130k km, rulata in Germania. 

Ca si in cazul masinii anterioare, passat b6 variant 2.0 tdi 140 cai, dusa in 180 cu 380 nm, vreau sa vad ce pot face si cu aceasta, as baga cateva mii de euro sa ii dau umpic de viata, sa devina umpic mai brutala :) vreau sa aiba parte de joaca in viata ei alaturi de mine! 

 

Asa ca astept recomandari de ateliere custom tuning :D 

 

Ura Ura!

Link către comentariu

Distributia si schimb de ulei cutie s-au facut la 120k km?

Revizie Haldex, cu schimb de ulei, s-au facut? Ar fi bine ca la km astia sa dai jos pompa haldex pentru curatare sita si inlocuire oringuri ( este topic dedicat, poti cauta linistit pe forum )

Fiind 2017, probleme cu volant nu ar trebui sa mai ai.

Poate n-ar strica si un schimb de bujii, si o verificare baterie.

Este un motor foarte usor tunabil, si un 300cp sunt obtinuti fara probleme, cutia teoretic ar tine pana spre 600nm, dar ar fi recomandat si un soft la cutie.

In rest... revizii dese ( iti recomand sa nu sari de 10k km, avand in vedere ca sunt 2 turbine ), ulei de calitate si motorina buna! :) 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Distributia si revizia + schimbul de ulei s-a facut la 120k.

Revizie Haldex, cu schimb de ulei, s-au facut? nu cred. daca nu s-a facut, am sa o fac. multumesc mult!

Da, vreau sa o tin din scurt cu reviziile tocmai pentru ca am de gand sa-i cresc puterea.

 

Unde imi recomanzi sa o resoftez? 

Vechiul passat l-am facut la un atelier din apaca, nu-i mai stiu numele ... foarte multumit de rezultate. 


Cutia tine in formatul actual pana la 600-650 nm. cu upgrade pana la 1000 nm. 600 nm imi sunt suficienti!

 

Ce motorina recomanzi? eu o folosesc acum pe cea de la mol, standard. 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru mesajul anterior
Link către comentariu

Salut. Faina masina, fain motor. Recomand motorina de calitate mai buna. Eu am simtit diferenta in consum/sunet motor/vibratii. Desigur imi cunosteam ff bine masina ca sa le percep dar eu le.am simtit.

Motorul este deja cunoscut asa ca nu cred ca vei aveai probleme cu gasirea unui soft pentru ea. Singura limitare a acestei generatii de motoare este racirea pe apa a admisiei pe care o vei simti dupa 2,3 accelerari, moment in care vei simti cum iti taie din putere. Dar na, si cu bune si cu mai putin bune 🙂

Link către comentariu

@Mihai Brb sunt destui tuneri ok la tine in zona (Bucuresti), TCM, Racing Code, A Team Performance, MRC... ai de unde alege...

 

N as sari de 600nm... daca e si masina de familie...

 

Am folosit MOL mult timp. Mi s a parut f ok. Momentan folosesc OMV, mai alternez intre normala si maxx motion. Si Rompetrol e ok.

Link către comentariu

Problemele pe care le ai , si rezolvarile necesare , le gasesti in alte topic-uri . Incearca sa te limitezi aici la prezentarea masinii !

Link către comentariu

Salut, frumos acest break!

Dar cum spune colegul @Rave aici toți ne mandim cu dotări sau echipare

 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!