Jump to content

GTT


Cristian
 Share

Postare recomandată

De curand a mai aparut un service autorizat Seat in Bucuresti, GTT. Service-ul este pe Blvd. Th. Pallady 42B, la 600 m de statia de metrou 1 Decembrie.

Eu am fost vineri cu Ateca pentru inlocuire ulei si filtru de ulei pentru DSG si diferential, in total operatiunea a durat cam 4 ore si a costat 1852 lei. Am intrebat daca s-a verificat si pompa sistemului Haldex de impuritati, se pare ca era curata, nu a fost nevoie de curatare.

Eu sunt multumit de cum au decurs lucrurile, consilierii de la receptie sunt ok, service-ul pare ok, din ce am vazut pe imaginile de pe tv din receptie, dar si prin geamurile dintre receptie si service.

Le-as da nota 8.5, voi reveni probabil pentru alte operatiuni, gen ITP sau revizii. Pentru mine, e mult mai aproape decat Avia, unde mergeam de obicei si e si aproape de metrou.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am revenit la GTT pentru ITP la Ateca, programare la ora 13, din pacate masina a intrat in service la ora 14, pentru ca masina care era deja la test a fost blocata de RAR.

Nu e vina lor, nu le pot da o bila neagra pentru asta. In plus, angajatul care a facut ITP-ul si-a facut treaba corect, l-am urmarit de la distanta.

Ar mai fi de precizat ca angajatii de la receptie nu sunt 100% familiari cu software-ul folosit pentru evidenta masinilor, lucru de inteles, pana acum cateva luni au fost service autorizat Opel, nu au avut prea mult timp sa invete noile proceduri si aplicatii. Ce nu e ok insa, dispar alternativ de la birou, desi au clienti care asteapta sa fie preluati.

Overall, imi pastrez evaluarea precedenta, 8.5, poate spre 9.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
andreii_george

Am facut si eu revizia la ei astazi.

Pentru mine este prima experienta în reprezentanta, am ramas placut surprins de atitudinea consilierului de service, foarte de treaba.

Am atasat si preturile reviziei pentru Leon 5F 1.4tsi.

AD776BE6-2864-4BD4-AE6D-155C902AB8AA.thumb.jpeg.5ce180cf3db435a84dcebd9e7313349f.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!