Jump to content

Masina de familie...si din cand in cand pentru copilul din mine: Tiguan R, 2.0TSI, 320PS, '21


ToniM

Postare recomandată

 

On 3/15/2021 at 3:10 PM, ToniM said:

poc poc pac pac pac puf puf puf pentru rodaj, dar zambetul meu nu m-a lasat sa nu il incerc ....si incerc...si reincerc...sunt practic acel retardat din cartier acuma....sau ala si mai bou din trafic....care se plimba cu 40km/h si ii pusca incontinuu evacuarea :))

Am ras tare :)))))  

 

Nu am ce sa zic decat ca ai facut o alegere spectaculoasa, si vad in sfarsit un om care stie ce vrea, click dreapta adaugat Akrapovic nu stam la discutii :)) ... e ce trebuie, chiar nu am cuvinte :D decat ca mi-ar placea sa o vad si in realitate si sa ma dai o tura... poate la vreun meeting mai mare am placerea.

 

Si acum vine intrebarea mea generala, planuri de viitor ? stii ca motorul ala momentan este o bestie in cusca... cu cateva foarte mici modificari (plug & play) si un soft devine un monstru (si totally safe), vezi cu @C Z R . 

 

@lambda_dryver mai zi ceva !!! :))))) 

 

 

Modificat de bubu182
Link către comentariu

@bubu182Sa tot fie planuri de viitor, pe moment bifam rodaj si invatam cum si ce poate asa cum e, nu exclud nimica in viitor, insa nu il vad pe moment prea apropiat sau necesar.

 

@catalinmiti astea standard "stoc" sunt doar cu headrest integrat, nu au nimica pentru unghiul sezutului, nu stiu daca cele ergoactive sau ce o fi ele pe piele, electrice, format "clasic" daca nu au

@Bebeee stim si cunoastem, folie au ramas pe capacele pana a ajuns la infoliat iar solutia lor pt pozitionarea camerei fata zici ca a fost ideea unui copil la prima mahmureala sa o planteze acolo :))

Si cu unghi prost si fara ochi de fotograf, cam asa se prezinta in 2 cadre proaste agregatul infoliat - am "eliminat" si cele 2 benzi cromata ramase pe fara fata...o fi bine...o fi rau....gusturi gusturi ^^

0szhgDz.jpg

zPBn7iV.jpg

7F9OHam.jpg

Pana una alta, avem talon, avem numere, a iesit de la infoliat, mai si lucram ceva la scarbici, probabil ca maine/poimaine pun si numerele definitive pe ea :)

 

Ah, si am incercat obdelven vechi avut pe Ateca, nu merge cu iOS, uitasem, deci va trebuie sa comand si un obd nou :P

Link către comentariu

Cu negru ar fi trebuit sa vina din fabrica, mie mi se pare ca arata firesc asa.

Pacat, intr'adevar, de solutia gasita pentru camera fata, nu are nici o legatura cu restul partii frontale, chiar ma intorsesem zilele trecute la un Tiguan FL sa ma uit la ce au facut acolo, dar respectiva masina nu avea camera ... era totul normal :)

Modificat de andrei0241
Link către comentariu

Puteau sa puna in sigla fata cum este la Arteon FL si nu arata aftermarket.

 

In rest, masina e altceva fata de orice Tiguan la performante, sunet. 

Link către comentariu

Titlul topicului este extrem de potrivit... lucid, surprinzător și chiar cumpătat aș zice, dar cred ca ai nimerit bine proporția... eu din experiența celor 3 copii am văzut că poneii mulți si sutele de Nm nu se potrivesc cu viața de familist dar per total această masina cu mușchi sigur are si polivalența unui cruiser veritabil pentru familii, dar iti va fi greu, sa ai atâtea resurse și tu abia sa mângâi gazul... pff, tot iti vor trebui niste momente singur să o mai lași să mârâie (acum ca ești proaspăt băietaș de cartier 😛 )... 

 

In rest nu am ce spune, mașina arată belea, Akra e cireașa de pe tort iar prețul... who cares? în viață trebuie sa iti mai faci si mofturile!

Sa te bucuri de mașină si așteptăm un review după ce mai aduni timp cu ea.

Link către comentariu

@ct_act Ca posesor de 300+ cai, pot sa-ti spun ca e destul de greu sa te abtii cand esti cu familia, dar te obisnuiesti pana la urma :lol: 

Link către comentariu

Așteptăm sa treacă un ~5 zile de la infoliere sa putem spăla agregatul, pana una alta, cred ca am reușit sa îmi fac cont și sa activez din servicii, încă sunt in dubii pa cât de fidely și încet sunt serviciile de accesat și configurat - părere personală, nu exclud sa fie vina utilizatorului :)) 

FE17EB3C-59C3-4EBB-B8C3-8F5EB589BD4A.png

 

edit: phone autocorrect

 

2nd edit: @darksun inca nu am incercat nimica remote, daca esti interesat voi bifa cand mai ajung pe la masina sa vad ce functii merg sau nu merg remote si revin :) 

Modificat de ToniM
Link către comentariu

Pare ca da :)

 

insa nu am testat ca nu sunt lângă ea :)) 

6CED3FC1-DB24-459A-A137-B61F3FA6B31B.png

 

Edit: Mersi amandurora pentru informatii! @Rave @ShadoWzZ

Cont si activare online am facut, atata pe aplicatia de pe telefon/VW Portal, cat si setarile din Infotaiment-ul masinii.

 

Sunt curios daca ma va trimite la reprezentanta VW pentru inca un pas sau am reusit sa le bifez singur, voi reveni cu update ;) 

Modificat de ToniM
Link către comentariu

Trebuie sa faci o identificare live, online, cu un reprezentant VW ca sa poti sa folosesti functia asta. Daca nu ai facut-o nu o sa mearga... Cel putin asa a fost la mine

Link către comentariu

Sa o purtati sanatosi!

Totusi, cred ca ai vrut sa spui asa -   masina  pentru copilul din mine...si din cand in cand pentru familie! 

Imi place culoarea!

Link către comentariu

Tiguan pe CH-uri, foarte tare combinatia 😮 Felicitari pentru masinita si drumuri bune ! 

Link către comentariu

Am o curiozitate, si speranta totodata... de la aceasta generatie au inceput sa fie directionale discurile de frana de pe fata? sau tot ca in trecut sunt identice si pe o parte sunt puse in sens " gresit " ? 

Link către comentariu

Tind sa cred ca nu, par identice și una pusă “invers”, cel puțin găurile nu au aceeași direcție , dar e Argument ochiometric, îmi dau cu părerea :) 

Link către comentariu

Si un mare lol...mi-am gasit masina inainte de livrare...

 

Link către comentariu

deci n-a fost noua masina, ai luat-o SH ca s-a urcat grasu' in ea inainte.

probabil a facut si cativa km. :P

 

asa urata e sigla de pe volan?

Link către comentariu

Nu se poate viziona clipul  ( cel putin eu am incercat de pe 3 dispozitive ) !

Link către comentariu

l-au dat jos, astept raspuns via mail cu incidentul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!