Jump to content

Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG 245 cai


krygod_ro

Postare recomandată

AEZ TIOGA pentru mine. Arata mult prea bine. Jantele negre iti vor da impresia ca sunt cu un diametru mai mici cel putin doar la prima vedere.

Link către comentariu

Dacă e multă zăpadă iarna, cele negre fac contrast frumos cu albul zăpezii. Altfel, negre, mai degrabă pentru vara. Și da, par un pic mai mici, dar și un pic mai „rele”, mai nervoase, agresive. Dezavantajul celor negre este că iarna sunt mai des murdare și se vede mai pregnant, trebuie spălate mai des, eventual negru mat, nu lucios. Lucios nu văd bine decât pentru vara, fiindcă e mult mai pretențios la praf. Eu pe O3 am negre mate pentru vara.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Jantele au venit si tocmai le-am pus pe masina :) e bine cand ceri si parerea altora ca asa faci alegerile care trebuie, va multumesc :)

pe partea de cauciucuri am pus michelin pilot alpin 5.

odometer actual: 15.000km. pe la 10k masina a avut si un schimb de ulei optional plus filtre. mai stau inca 10k si fac prima revizie adevarata.

in continuare erori sporadice pe partea de senzori de parcare, front assist, canton - desi masina a primit ultimele update-uri in reprezentanta.

 

IMG_0122-2.thumb.jpg.f832d42bd130c5d20a405b890c62bbc5.jpg

Link către comentariu

Arată bine, și eu mă gândeam la AEZ Tioga, doar că graphite, dar cum trebuia să aștept mult pentru ele, am luat Dezent TR și le-am cuplat cu Alpin 6, ce-i drept eu pentru iarnă am trecut la 17" (vezi poza cu TR pe thread dacă vrei 😊). 

 

Sunt curios ce zici de Pilot Alpin 5 după ce mergi pe zăpadă cu ele. 😁

Link către comentariu
12 hours ago, krygod_ro said:

 

in continuare erori sporadice pe partea de senzori de parcare, front assist, canton - desi masina a primit ultimele update-uri in reprezentanta.

 

 

Stai linistit ... si pe la "concurenta" se intampla asta pe noile modele. Pe masina sotiei (cx30) problemele cu senzorii de parcare nici acum nu au fost rezolvate (toate update-urile la zi).

 

Foarte frumoase jantele... 

Link către comentariu
  • 1 month later...

Odomoter 16.000 km.

Masina merge perfect. Sunt extrem de multumit de ea :) Consumurile s-au stabilizat la valori normale pt o benzinara turbo. Masina este programata la inlocuirea completa a sistemului audio Canton.

 

01.thumb.jpg.b3a62a5f68e6d9ba8237c965633db08b.jpg02.thumb.jpg.7c61b6c090bae3f679f5f7b40495750e.jpg03.thumb.jpg.d8a635a3e5accc475d2c41939580a04d.jpg

Link către comentariu

Deci era totuși defect Canton-ul. Așa că... așteptăm neapărat noile impresii după schimbare, poate totuși merită banii. Ar trebui să aibă și o funcție de acoperire/atenuare a zgomotului de fond exterior. Mă miră dacă a sesizat-o careva. Adică zgomotul exterior intră în mașină, dar în boxe este redată numai diferența de la zgomot la muzică. În ureche totul se adună și pare că este doar muzica. La căștile audio funcția aceasta există de ani buni. Compensează practic antifonarea mașinii.

https://www.canton.de/en/skoda-en

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cantonul nu era defect, programasem masina la inlocuirea completa cu altceva after-market de fapt. Dupa o mica vizita la beloud masina a primit tratament vibroabsorbant, fonic si termic pe toate 4 portiere + un mic subwoofer in spate. diferentele sunt enorme acum. dupa ce ma obisnuiesc cu noul sound voi inlocui si amplificatorul de sub scaunul soferului cu un AMP+DSP plus difuzoare noi.

 

01.jpeg

02.jpeg

03.jpeg

04.jpeg

Link către comentariu
  • 2 years later...

@krygod_ro Salutare! Felicitari pentru achizitie! (ce-i drept, la ceva timp 😄 dar acum am citit acest thread).

 

Sunt curios, daca poti sa imi spui, cam cat costa acest “tratment”. Si acum dupa ceva timp, cum mai este cu sunetul? Ai mai schimbat si ce mai ziceai, sau a fost OK asa?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari de achizitie, arata intr-un mare fel.👍

 

Singura chestie, daca e sa imi dau cu parerea, e cand vad tub de bas in portbagaj la oameni, credeam ca e ca si PIMP My Ride, mijto pe vremuri dar nu mai e la moda.

 

Multi km fara probleme !

 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!