Jump to content

T-Roc probleme bancheta


and_alx
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Detin din luna mai 2019 un T-Roc benzina 1l. Dupa cca. un an de zile am inceput sa aud un  zgomot ciudat în diagonala soferului în spate. Am citit, am cercetat si am descoperit ca problema mea este bancheta spate (prinderea). Am mers la reprezentanta in Focsani unde mi s-a spus ca acest lucru se datoreaza greutatii banchetei, acum ca si fapt inedit am un coleg de serviciu care are tot un t-roc, nou ca si mine, dar nu are problema mea. Masina a fost lasata la ei unde a fost remediat acel zgomot, dar dupa cca. o jumatate de an am observat din nou acel zgomot. Repet acelasi lucru cu reprezentanta unde mi se repara masina, iar acum dupa cateva luni au aparut aceleasi probleme.

Am trei variante acum in cap:       

1 - Incerc sa dau cu banda izolatoare pe acel inel de prindere a banchetei, insa nu stiu daca va functiona. Totusi imi este teama ca acest lucru va functiona un timp iar apoi va incepe din nou aceiasi problema;

2 - Ma duc din nou la reprezentanta unde probabil va mai umbla un pic la acel inel sau la bancheta, dar imi este frica ca voi reveni la acel zgomot in cel mai scurt timp;  

3 - La reprezentanta incerc sa fac un pic de "scandal" si sa incerc sa solicit o bancheta noua. Acum nu stiu daca acest lucru este acoperit de garantie sau de casco. Un fost angajat de aceasta firma mi-a transmis ca daca doreste patronul pot primi o bancheta noua. Ma mai gandesc sa vorbesc si cu cei de la porsche leasing (ei fiind momentan detinatorii masinii).

Va rog ajutati-ma ca simnt ca o iau razna, in sensul ca ajung sa platesc pe 20.000 de euro pe o masina care zdrangane ca o dacie break.    

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tot ce pot sa iti spun este ca problema ta cu siguranta nu e acoperita de CASCO. In rest, bafta cu dealerul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc, ma gandesc oare cei de la leasing pot pune presiune pe dealer? Acum ar putea fi intelegator, am doua masini noi cumparate de la el in decursul anilor, asta banuiesc ca asta inseamna comisioane frumoase. Cred ca o bancheta noua ar fi solutia. As incerca si o carpeala pur romaneasca, dar spun eu ca totusi merit altceva la banii dati. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

20 hours ago, tudy_cnu said:

Tot ce pot sa iti spun este ca problema ta cu siguranta nu e acoperita de CASCO. In rest, bafta cu dealerul.

Am inteles treaba cu CASCO, dar oare garantia nu acopera aceasta defectiune? Acum macar sa stiu ca prin inlocuirea banchetei se rezolva problema mea. As ruga pe cei care au avut aceasta defectiune sa-mi dea un sfat. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am auzit de problemele cu bancheta din spate T-roc. În mod normal, garanția ar trebui să acopere cheltuielile și chiar să schimbe bancheta. Încercați să vă ocupați de dealerul dvs. Este probabil un defect de fabrică, o sudură slabă sau ceva similar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!