Jump to content

VW Arteon Elegance 2.0 TDI Pure White


stefan18

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos, arata foarte bine. Pacat ca e diesel, dar sper macar ca ai luat motorul de 190 HP si automata. Eu sincer nu inteleg masina asta, dar pentru cei care vor un look diferit fata de Passat este o varianta de luat in calcul. 

Link către comentariu

Multumesc frumos ! Da, este varianta cu 190 HP si DSG 7. Am luat o mai ales pentru aerul sportiv pe care il ofera si look-ul diferit.. inainte am avut un Passat B7 si mi se parea exteriorul cam monoton.. asa ca am decis ca trebuie o schimbare mai sportiva 😁.

Link către comentariu

@adrian001no offense, dar pe langa faptul ca Passatul e deja o masina comuna, mi se pare o masina batraneasca ca aspect. Arteon e fix ceea ce trebuie.

Link către comentariu

De acord cu tine, numai ca pentru mine la o masina in principal conteza ce e sub tabla, iar din pct. asta de vedere Areton nu aduce mai nimic in plus. Daca Areton venea si cu un upgrade substatial la partea tehnica atunci nu avem nimic de comentat. 

Link către comentariu

Sunt si eu de acord cu @yeeeeman depinde si in ce segment de varsta te regasesti. Spre exemplu pentru segmentul meu de varsta 25-30.. mi se pare cam dubios sa te vezi intr-un Passat.. de asta am ales si sa il vand si sa merg pe Arteon.. dar e doar parerea mea :)

Link către comentariu

Lasa datul de explicatii :)) Masina e exceptional de frumoasa! Sa ai parte de ea! Si eu urmaresc parerile posesorilor ca am in plan un 2.0 TSI 280, pt potentialul pe care il are.

 

Link către comentariu

Departe de Passat doar estetic...

Faina masina... sa o folosesti sanatos pana te saturi de ea :)

Fiecare cu pasaricile lui... unii vor aspect, altii vor performante, altii vor tehnologie, altii tehnica, greu sa le obtii pe toate...

Link către comentariu

Masina este exceptionala ! Nu prea am ce minusuri sa ii gasesc. Singurul minus daca as putea sa ii zic asa.. este ca o simt oarecum rigida. 

Promit ca o sa revin cu mai multe poze din interior, pana atunci las 2 poze.. una dintre ele fiind cu ,,sora” ei mai mica in spate 🤗.

7F710E35-E8FD-4F64-B56C-53C43E888A55.jpeg

08F96831-F63B-490B-907A-B4D8DBF1CE62.jpeg

Link către comentariu

Foarte frumos Arteonul, imi plac cam toata fastback-urile, chiar daca sunt diesel. Intra in categoria masinilor deosebite, nu o vezi peste tot.

Sa o stapanesti sanatos si drumuri fara griji!

Link către comentariu

@BTeo cu view da, dar ai posibilitatea si cu sagetile de jos

Una alba.. una neagra.. din pacate astazi dupa ce am iesit de la cumparaturi.. am gasit masina asa...

Nu stiu cat de bine se observa in poze, dar in realitate se vede mai urat 😞

27155AE8-21BC-48D3-AB23-26D68AAD3EDD.jpeg

9FBA7ED8-6F75-4A06-882D-6DFD18C662EF.jpeg

Link către comentariu

Daca e doar îndoitură si nu ai nevoie de vopsit, poți incerca la un atelier care face PDR (paintless dent repair), o trage cu ventuze, dar sa fie ventuze cu lipici, nu cu tije sudate.

Janta pare stearsă si ea?

Modificat de ct_act
Link către comentariu

@ct_act da.. e putin atinsa si janta. Am incercat sa vorbesc cu cineva la un atelier.. i-am trimis si cateva poze.. omul mi-a zis ca se rezolva, acum nu stiu ce sa zic.. pana acum de fiecare data am apelat doar la reprezentanta cand am avut lovituri, insa parca nu imi vine sa platesc 200-300 de euro doar pentru un lucru asa mic.

Link către comentariu

Da, incomparabil mai multe sanse ai sa iese perfect prin PDR decat la revopsire in reprezentanta :)

Link către comentariu

Daca găsești un mester bun iese cu PDR de nici nu zici ca a fost vreodata ceva acolo, nu te complica la dealer, iar costurile la PDR sunt mult mai mici. Tehnica e buna la zone cu vopseaua bună, daca vopseaua e sărită/crăpată ajungi tot la vopsit.

Modificat de ct_act
Link către comentariu
  • 3 months later...

Update - Masina a ajuns la 20.000 de km ( rulajul scazut se explica pentru ca masina este folosita preponderent doar in weekend si la drumuri mai lungi ). 

Din pacate am prins si o avarie cat de cat mai serioasa :(.. acum 1 saptamana cand voiam sa ies de pe o straduta laterala intr-un bulevard principal.. neavand destula vizibilitate ( deh, Bucuresti.. cu masini parcate aiurea pe colturi de strada ) a trebuit sa ma deplasez putin mai in fata.. in momentul cand m-am deplasat circa 20 de cm.. si am franat.. m-am trezit cu un domn care conducea un Seat in spatele meu...

Dauna : bara spate rupta aproape complet...

Modificat de stefan18
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!