Jump to content

BALAMA USA Sharan Alhambra


gabi_dj
 Share

Postare recomandată

salutare tuturor!

ma lovesc de o problema la un Sharan si am un prieten cu aceeasi problema pe Alhambra (2003-2004): boltul balamalei superioare de pe usa stanga fata are joc si usa nu mai cade bine pe cremaliera. sunt nevoit sa schimb boltul sau balamaua. problema este ca balamaua e SUDATA pe usa si pe caroserie. am gasit codurile 7M3 831 401 A pentru balama completa (trebuie sudata atat pe usa cat si pe caroserie) si codul 7M3 831 403 pentru jumatate de balama, cu bolt.

deoarece suduca cam iese din discutie deoarece sunt slabe sansele sa o pot alinia perfect, ce alte sfaturi imi puteti da referitor la inlocuire balama sau bolt!

am gasit ceva poza pt semibalama 7M3 831 403 dar cu mentiunea ca pe masina balamaua NU are gaura si nici surub de prindere, fiind sudata.

7M3 831 403.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salut gabi_dj ! Ai rezolvat cu balamaua de la usa ? am si eu aceiasi problema la usa stanga fata,la fel sunt SUDATE balamalele !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu poate fi înlocuit doar bolțul? E uzură mare și la lagăr? Sunt și eu în aceeași oală.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Revin cu problema la balama...am rezolvat-o...si inca foarte simplu...am batut  boltul pana s-a schimbat pozitia de uzura..pt ca el s-a uzat numai pe o parte,,,si astfel s-a reparat usa..nu mai joaca..sta fixa si se inchide bine ! Cel putin pt o perioada pana se uzeaza iar nu vor mai fi probleme !

Modificat de R_a_z_v_a_n
BOLD
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!