Jump to content

CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI 4DRIVE , 310 CP


Bugg

Postare recomandată

12 hours ago, Bugg said:

O sa-i fac update de soft cand o sa fie update disponibil ...

Nu cred ca ai inteles 🤪

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, arata super. Din experienta iti recomand, asa cum au facut-o si o parte din colegii mai sus, sa-i cumperi masinii 2 seturi de anvelope, daca nu mai ai buget si pentru jante. Iarna in Romania e un dezastru pentru jantele si anvelopele masinilor noastre. Eu am avut si roti dedicate pentru vara si iarna. Rotile de iarna, in special jantele sunt afectate de sare, substantele si gropile care apar pe carosabil in perioada noiembrie - martie aprilie. Astfel, protejezi si jantele de vara cat si anvelopele. Eu zic sa nu te zgarcesti pentru inca un set de anvelope. Diferentele sunt uriase, in special la munte si e pacat pentru ca ai si 4x4, deci..... 

 

App: Crezi ca o sa mergi pe undeva iarna cu 270h? :)  Aspectul ala nu mi se pare ca ar fi asa de important, si sa renunti la anvelope pentru ca nu ai gasit indicele... :))  Eu zic ca poti sa iei si cu H, dar fie, e masina puternica, V-ul e mai mult decat sificient. 

Modificat de Gyfonu
Link către comentariu
On 11/17/2020 at 10:02 AM, ShadoWzZ said:

Nu cred ca ai inteles 🤪

Sincer..Nu

 

Mi-au sosit jantele adevarate;cele din echipare

Dupa parerea mea arata mult mai spectaculos fata de jantele normale ,in primul rand se asorteaza mai bine cu culoarea etrierilor si cu culoarea specifica semnului de Cupra

 

1606147437904.jpg

1606147437897.jpg

1606147359766.jpg

1606147359761.jpg

1606147359756.jpg

Link către comentariu

Ma asteptam sa vina cu niste anvelope mai ok, nu Bridgestone Turanza. Parca Cupra Ateca era echipata cu Pirelli P Zero.

Link către comentariu

La preluarea masinii , anvelopele erau Pirelli..dar jantele erau unele provizorii;cand am fost chemat sa iau jantele originale , au schimbat rotile cu totul si uite asa m-am pomenit cu Bridgestone.

La prima vedere ,Sincer, m-am bucurat, deoarece anvelopele erau luate dupa un Formentor deabia adus la dealer, in comparatie cu anvelopele mele vechi care aveau deja rulati 2008 km :)

Am pus cauciucurile de iarna (cele all season) si pana acum nu a rupt aderenta niciodata, desi am facut cateva kickdownuri

Link către comentariu

Bucuria respectivului castig din punctul meu de vedere e minora, pune-ti anvelope zdravene de iarna si daca mai ai ceva gologani si jante...e pacat de masinuta, si da, chiar are nevoie de anvelope de iarna premium pentru ce ai sub capota...

Link către comentariu

Nu vreau sa insist inutil, insa Bridgestone Turanza sunt niste anvelope mediocre, care nu au ce cauta in echiparea unei masini cu ceva mai multi cai putere. Tu stii mai bine ce apreciezi la masina, eu nu as folosi niciodata anvelope all season, niste anvelope de iarna de la un brand ok nu sunt o avere.

Link către comentariu

Am anvelopele astea all season pe ateca 150cp. 

Depinde ce vrei si ce faci cu masina. Pot fi bune sau pot fi f proaste.

Pentru utilizare normala sunt deajuns. Dar pentru masina ta utilizarea normala cam iese din discutie.

P.S. arata demential 😉

 

Link către comentariu

Eu cred ca s-a discutat destul despre cauciucuri pe acest topic! Daca vreti sa continuati, avem destule topic-uri in care puteti sa discutati si mai tehnic si mai pe larg decat o puteti face aici, asa ca va rog sa va indreptati acolo. 

 

Haideti sa revenim la masina si sa ne concentram pe acest model nou si exclusivist si pe ce il face special, nu pe anvelopele cu care este incaltata. Va multumesc!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am revenit, dupa o perioada destul de indelungata datorata pandemiei care m-a tinut blocat in casa....si nu am facut kilometri

Am citit mesajele voastre, multumesc pentru sfaturi,momentan raman la anvelopele pe care le am.

In legatura cu celalalte aspecte discutate , sunt familist convins si 80-90% din timp merg pe modul "Comfort" ,mod care-mi ofera oricum mult mai mult decat am nevoie pentru strazile din Ploiesti;nu am luat in calcul nici o marire de putere deoarece eu nu am nevoie.

O sa plec intr-o mica minivacanta de Craciun spre Oradea si o sa va ofer detalii despre tinuta de drum lung, consum ,probleme intampinate samd

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

@Bugg La multi ani! Frumoasa masina! 
Asteptam impresii despre cum se conduce extraurban. Banuiesc ca ai fost tot un zambet pana la destinatie :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare,

 

Pot sa lamuresc eu situatia rotilor temporare. Garantez ca nu a  fost nicio "manevra" facuta de dealer.

Masina a fost primul Formentor ajuns in Bucuresti si ne doream sa-l punem pe strada cat mai repede. Din pacate, a ajuns cu o janta lovita de pe transport si termen de livrare pentru o janta de genul acela nu exista la momentul respectiv. Variantele erau  sa tinem masina pe dreapta fara sa stim un termen de livrare pentru janta sau sa schimbam rotile cu unele de pe o masina pe care nu o foloseam. Evident ca, am ales sa folosim masina. Intre timp, masina s-a si vandut si janta inca nu venise. 

Haideti sa nu mai judecam din prima daca nu se cunoaste contextul! :) 

 

Felicitari proprietarului si drumuri bune!

Link către comentariu

Haideti sa-i multumim lui @Andrei Kai pentru clarificari si sa depasim acest subiect aici. Sunt alte arii unde se poate dezvolta, daca simte cineva nevoia.

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!