Jump to content

Ursul Brun L&K 2.0 TSI 4x4 DSG


alin dumitru

Postare recomandată

Felicitări pentru achiziție!

 

Cum se simt scaunele ventilate și pielea perforată? Nu te-a tentat varianta bej?

 

Ce rol/ funcție are butonul de pe volan de pe partea dreaptă, rândul de sus, cel mai din dreapta (simbol mașină, vitezometru și delimitare benzi)?

 

Super discount. Care a fost prețul final?

 

Aștept impresii ulterioare despre sistemul DCC, deoarece l-aș achiziționa și eu, mai ales având în vedere starea unor drumuri românești.

Link către comentariu

Salut,

 

@drign

  • Scaunele pana acum se simt bine. Ventilatia nu am avut ocazia sa o folosesc decat impreuna cu incalzirea deoarece aici este deja iarna (cam 8 grade). Imi da senzatia ca se incalzeste mai uniform daca folosesc incalzirea + ventilatia in acelasi timp.  Sunt cam alunecoase fata de unele din material textil. Nu am vrut varianta bej pt ca stiu ca se murdaresc si in plus toate plasticele de protectie ale scaunelor raman tot negre si mi se pare foarte urat. Sincer nu am vrut niciodata piele, dar pt ca am vrut versiunea L&K am fost obligat. Sper sa fie ok in timp, mai ales vara. Iarna sunt foarte reci, dar trebuie sa ma obisnuiesc sa pornesc incalzirea cateva minute inainte de a ajunge la masina. Pana acum am tot uitat ? 
  • butonu de pe volan activeaza functia Travel Assist, cel putin asa spune manualul, nu am incercat inca live.
  • pretul final a fost de 44.000 .
  • in ceea ce priveste suspensia pare destul de dura si pe modul confort. Eu merg pe Normal si se simt destul de tare denivelarile, da cred ca pneurile au si ele rolul lor aici. In cateva mii de km, o sa incerc si modul sport, unde ma astept ca masina sa se incline mai putin pe viraje.

Am reusit sa gasesc timp duminica sa fac un drum de 120 km. Sunt foarte multumit de comportament (a fost ceva mixt, autostrada + traseu de munte) iar consumul pt aceasta iesire a fost de 8,1. Sincer sunt impresionat de consum avand in vedere ca masina este noua iar eu nu sunt invatat cu ea, mai ales ca este prima mea cutie automata.

Cred ca pe viitor o sa scada sub 8, ceea ce pt mine este foarte bine, avand in vedere ca Giulietta de 1.4 consuma 7.8 mixt.

 

O zi buna,

 

Alin

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si plimbari frumoase!

 

Din calcul meu ai obtinut un discount generos de 16,44% din pretul brut. Oferit din cate inteleg eu, intr-o tara cu preturi maricele,  Luxemburg.

 

Link către comentariu

Urmarind piata de la semnarea contractului si pana acum, am putut observa ca si in afara autofestivalului au oferte ce se aproprie de ce am beneficiat eu. Ma gandesc ca este ca peste tot, o politica de a iti lua ochii cu discount-uri care in realitate nu exista, ci aduc pretul masinii la pretul real. Din pacate noi nu putem face decat sa vanam cele mai bune oferte.

Este adevarat ca preturile masinilor sunt mai mari aici, dar au mai multe optiuni in variantele de baza.

 

O zi frumoasa,

Alin

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!