Jump to content

Problema legala parcare


KRAKEN
 Share

Postare recomandată

Tin minte ca am mai scris de asta dar nu mai gasesc unde. S'a trecut la ''nivelul urmator''- acelasi vecin care imi ridica stergatoarele la masina acu vre'un an a inceput sa lipeasca masina lui (fabia alba) de a mea (golftreiu') , de'al dracu', de nu mai pot iesi. In spate la a lui e loc de inca o masina dar EL NU VREA sa pastreze distanta. NU VREA. Am fost la sectorist- a scaldat'o ca... nu are ce sa ii faca. Mi'a atras chiar atentia ca nu cumva ala sa ma provoace sa ii...fac ''ceva'' si pe urma sa ma ia legal pe mine.

M'a trimis la politia locala- surpriza!! (Oare :) ?? ) ei nu au articol de lege valabil decat daca blocheaza o iesire de rezidenta, garaj, etc. 

Ce imi recomandati sa fac?? Daca am nevoie sa ies urgent noaptea, ce naibii fac? Si...repet- a inceput ca sa imi ridice iar stergatoarele... Ăsta se crede sef al strazii, sa spuna el cine unde sa parcheze pe trotuar!!

Screenshot_2020-10-11-22-40-55.png

Screenshot_2020-10-11-22-41-18.png

Screenshot_2020-10-11-22-41-28.png

Screenshot_2020-10-11-22-41-48.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce te împiedică să laşi un spaţiu corespunzător faţă de maşina din faţă astfel încât să poţi ieşi?

Iar pentru faza cu ştergătoarele ai primit la momentul când ai postat toate sfaturile posibile aşa că n-o mai lungi cu asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@lupo_bv sfatul tau depaseste nivelul meu de intelegere :) -faceai ceva cand ai scris? si ai aruncat ''ceva pe fuga''...nu?

Pai, sa explic, (desi nu trebuie)- 1-NUUU se poate lasa spatiu DELOC tocmai din cauza aluia, ca s'ar da masinile prea in spate; 2-apoi aia din fata e o ''clasica'' fara alarma si asa se mai impiedica o ''anumita activitate'' la portbagaj.  3-Alt motiv ar fi ca in pozitia asta am masinile de vreo 25 de ani asa (minim) , inaintea astora erau fix acolo doua busuri T2- multi de la aircooled le stiu. Cum sa las spatiu in fata, adica sa o lipesc pe ailalta de suv'ul vecinului??? :) uite la asta nu m'am gandit :) Poi daca ASTA ESTE pozitia lor de parcare MEREU de ani de zile....

Aoleo.. cuget ca acum s'ar putea sa zici- da' de ce nu pui masina alaturi?sau in parcare la auchan?sau.. ceva de genul. Daca tot sunt ''raspunsuri'' la ce nu intreb eu..

 

Repet- eu intreb DACA STIE CINEVA ce se poate face LEGAL cand unu' iti blocheaza in felul ala masina (nu vreau raspunsuri pe lânga...) desi are loc de o masina in spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu poti iesi, chemi politia locala si asta e. Nu ai ce sa faci. Cand o sa afle ca masina “clasica” e tot a ta, o sa iti zica sa o dai mai in fata sa iti faci loc si asta e. Repara incuietoarea de la portbagaj daca nu se inchide bine. Faptul ca parchezi acolo de 25 ani nu are nicio relevanta. Sper ca asta nu ii argument in cearta ta cu vecinii, ca parchezi acolo de 25 ani. Poate tocmai de asta te sicaneaza, e aiurea cand auzi pe unii la bloc, in parcarile publice, pe trotuar, etc. care zic ca e locul lor de parcare pentru ca acolo parcheaza ei de nu stiu cand. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Legal, nu poti face nimic, deoarece masina ta nu e blocata de Fabia.

Asa se parcheaza in occident, la noi e moda cu 1 metru  lasat liber intre masinile parcare.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum o oră, KRAKEN a scris:

Alt motiv ar fi ca in pozitia asta am masinile de vreo 25 de ani asa

 

acum o oră, KRAKEN a scris:

e o ''clasica'' fara alarma si asa se mai impiedica o ''anumita activitate'' la portbagaj

acum o oră, KRAKEN a scris:

NUUU se poate lasa spatiu DELOC tocmai din cauza aluia, ca s'ar da masinile prea in spate

giphy.gif

@KRAKEN deci pe bune? Deschizi topic legat de parcare si dai motive din astea? Parca suntem la gradinita. Topicul se inchide pentru ca nu e nimic logic si va duce la discutii aiurea. Tu nu vei putea face nimic legal ca sa-l impiedici pe ala sa se parcheze acolo. Problema ta e sa-ti lasi loc sa iesi. Vezi cum se parcheaza in Franta si ai sa-ti faci o idee cum sa iesi.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Aerofan a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!