Jump to content

Audi TT RS Coupe (8J3) 2.5 TFSI


Victor Lala

Postare recomandată

daca facea mai larga poza "dupa prima mana" vedeam sigla atelierului.

pare ceva cu "profesional" scris. :)

Link către comentariu

@blordc Multumesc 😁

@toni @catalinmiti

Pai sa o luam cu inceputul.

ca orice om serios, am fost la domnul ce urma sa faca detailing.ul la masina si totul ok totul frumos, nu am comentat pretul nu nimic deoarece am vazut ce masini face si cum le face ex: bentley, s class, jaguar, dodge ram si alte minunatii gama premium/lux i.am dat 50% din suma adica 6.000 lei pentru a rezerva locul. 
Masina a stat o saptamana la el, saptamana in care trebuia sa faca urmatoarele: dat toate foliile jos inclusiv cele din interior de pe geamuri pentru a aplica altele, polish, ceramica si aplicat iar folii pe fata ppf (bara, aripi, capota, stalpi, plafon) + din partea lui interior, motor si folie capac rezervor si stopuri/faruri infoliate (binenteles erau incluse in pret la suma ceruta dar ca orice afacerist, cuvantul GRATIS atrage 😂).

Care au fost si sunt in continuare problemele: taieturile facute la folie cred ca si un copil mic le taia mai frumos/drept.
Nu a infoliat toate elementele pe rand ci a pus toata folia o data si a taiat pe masina.

Mi.a stricat tipsurile de la evacuare deoarece unul dintre ele l.a polishat prea agresiv si i.a luat culoarea. 
Cand mi.a scos capacul de la rezervor pentru a il colanta m.a sunat panicat ca nu stie ce s.a intamplat si ca nu il pote da jos, idee in care eu am facut rost de manualele tehnice ale masinii si i le.am oferit pentru a se uita cum se da jos dar tot a rupt prin el pe acolo cateva elemente de plastic.

Iar hotia hotiilor a fost la predarea masinii. M-a chemat noaptea ca sa vin sa o iau ca el ziua urmatoare are masina de facut. Ajuns acolo am intrat si toti se invarteau in jurul masinii ca niste berbeci pentru a crea agitatie ea ne fiind gata nici la ora 18:00 la care m.a chemat. La final ca hai gata daca e sa imi dai banutii si ne auzim multumesc. Am verificat masina la o lumina foarte slaba in garaj... a doua zi dimineata cand am vazut masina mai bine la lumina si toate cele, am vazut ca erau goluri intre folii pe buza de la bara fata, folia de pe capota s.a desprins si asta doar in prima zi si dupa ce l.am sunat a zis ca da, ca sa vedem dar pana dupa pasti nici nu exista discutie sa ma poata primii (asta acum 2 saptamani). Sa vedem acum daca raspunde si repara toate elementele. Daca nu, asta este posibil exista si alte cai de a imi recupera paguba.

Stiu ca am scris destul de mult dar, sunt foarte multi bani la mijloc iar eu traiesc din salariu si am strans mult pana sa imi iau masina si sa imi permit un detailing de “calitate”.

Geamurile a zis ca la fel imi da cu protectie ceramica pe ele, dar seara in care am plecat cu masina ploua afara dar nici urma de ceramica le geamuri. Statea apa bine mersi pe ele dar a zis ca si pe acelea le reface. 
Mi.a dat si eleronul de pe spate jos iar la remontare din graba mi.a rupt un surub la el si strambat 2 clipsuri in portbagaj. Treaba buna, profi.

Si colac peste pupaza acum 2 zile cand am spalat masina s.a desprins folia de pe bara fata si aripa stanga fata, i.am trimis poza si nici pana astazi nu mi.a raspuns 😂

44CAC461-0B37-4B7F-8933-A3AD47449D6A.jpeg

3B9D5D0B-5375-4AD5-ABFD-CF622B18B443.jpeg

D7A97A2D-4749-4AF9-B1B6-824378576743.jpeg

D482AC0A-CA8E-4882-BCB3-8D3443464C1B.jpeg

8A049F96-3D14-456A-B2C9-DC19D3831D14.jpeg

A1B02AC8-0288-4B49-B2D5-D097E365673F.jpeg

54DEFA92-1C6C-486C-A8C5-0DF388D0618D.jpeg

Modificat de Victor Lala
Link către comentariu

Asta ca sa nu zica ca n.a auzit de masina/nu a vazut.o daca vre.un angajat de.al lui e membru pe aici 😝

34F8B726-FAE0-432C-9729-EDD3EAB65797.jpeg

Link către comentariu

Calitate execrabila. Deci toata lucrarea a costat 1200lei? Poate era indicat, desi acum e prea tarziu, sa fi demontat tu singur capacul de la combustibil si eleronul. Din poze deduc ca lucrarea a fost facuta in acel atelier, unde este lumina foarte puternica, de care au nevoie cand " lucreaza " . Este interesant ca nu au pornit lumina la 100% la receptia masinii. Daca o vedeai pe loc era bine sa nu fi platit restul de bani pana nu este masina gata. Acum multi ani am avut si eu niste peripetii cu un vopsitor si dupa multe certuri cu el m-am temut sa mai duc masina sa o refaca de teama sa nu imi faca ceva la masina, gen sa toarne clor/zahar in rezervor, sau cine stie ce sabotare intentionata. De aceea daca se poate, mai bine cere banii inapoi decat sa mai mergi sa o " termine" asa cum ar trebui.Maranello professional detailing, sa le facem publicitate peste tot.

Modificat de catalinmiti
Link către comentariu

@catalinmiti da pai din pacate nici eu nu ma mai duc sa le refaca. O sa trec banii la capitolul “au fost si asta este”. De lumina ce sa zic, a zis cineva bine cu sloganul “Noptea ca hotii”. Sa ma bucur ca sunt sanatos si ca masina merge iar Dumnezeu le va aseza pe toate 😁. Este protejata, asa ca scopul a fost implinit iar cine stie cati ani ma voi mai bucura de ea, ca daca vine familie/copil in 2-5 ani. Dupa trebuie sa o vand 😂

Modificat de Victor Lala
Link către comentariu

Bai oameni buni, stati asa...12000 ron o infoliere totala a unui coupe!?!??!

 

...facuta în halul asta? 

 

Imi pare rau...dar nu pot sa înțeleg asa ceva.

Link către comentariu

Montarea de folie este una, detailing-ul este alta. Vad in mult locuri ca se tinde a oferi ambele servicii, dar daca vrei sa le faci pe ambele bine este cam complicat, daca nu ai o echipa mare.

Pacat ca a iesit asa un dezastru pentru cati bani ai dat. Nu prea exista scuze la ce ne-ai aratat.

Link către comentariu

@cristi511 si mai rau, doar fata , nu toata🥲

@toni echipa era de 2/3 persoane. Patronu a zis ca el nu se mai poate baga deoarece nu mai vede, asta este invatatura de minte pentru mine. Mi.am luat eu leapsa ca sa nu isi mai ia si altii 😓

Modificat de Victor Lala
Link către comentariu

Imens pretul. Acum vreo 3 ani aveam oferta mai mica pentru infolierea unui A5 SB(sau echivalent) de la o firma cunoscuta si cu prezentare mare pe Social Media. 

Link către comentariu

Nu este doar o infoliere ci si un detailing, cel putin asa inteleg. Si macar detailing-ul sa fi iesit cum trebuie ca eu, sincer sa fiu, as da folia jos la cum arata acum...

Link către comentariu

Iti recomand pe viitor atat tie cat si altor colegi de forum, sa apelezi la ateliere mai mici unde "patronul" sa munceasca efectiv la masina. Iti garantez ca va iesi lucrarea buna pt ca va pune calitatea pe primul plan. Sunt destule ateliere mici dar bine dotate cu scule si materiale premium si ca pret probabil ca iesi la jumate. Consider ca trebuie trasi la raspundere si sa ti recuperezi o parte din bani.

Modificat de Magnus
Link către comentariu

La suma asta si la asa rezultate eu dupa un eventual esec al ANPC-ului m-as fi adresat instantei. Insa tot eu n-as fi apelat la aceasta procedura deoarece nu cred ca sunt inca bine specializati in asa ceva, e o munca foarte migaloasa, folia tre sa fie de calitate, mana de lucru tre sa fie super calificata si nu stiu daca aceste conditii se indeplinesc la centrele noastre de detailing. Probabil da, la unele, insa eu nu as avea incredere...

A si inca ceva: daca stai prost cu banii, apoi las-o mai moale cu asemenea incercari de finete, lasa masina asa cum e pana te restabilesti financiar, chiar daca asta va dura ani si ani... Sunt foarte putini cei care au avut bani din prima la tinerete... Nu e o rusine asta, ba chiar devine o onoare dupa ce te redresezi financiar... Nu vreau sa par moralist, nu vreau sa te mai supar si eu, insa poate tragi ceva concluzii din experienta asta si-ti va merge mai bine pe viitor. Parerea mea.

A, si in niciun caz nu te resemna. Lucrarea asta se numeste facuta la bulelala, in limbajul celor care au facut-o... Lupta pt rezolvarea problemei, ori banii inapoi, ori masina facuta asa cum trebuie. Asta e primul pas pe care tre sa-l faci ca sa-ti mearga bine pe viitor. Vei vedea ca stilul de luptator iti va aduce si bani mai multi in viata.

Modificat de traffictours
Link către comentariu

@Silviu_7 da, dupa ce am verificat piata si am intrebat ce si cum mai pe toata lumea, pretul si cel mai la indemana a fost varianta aleasa, mna, am vrut RS, am pret de RS :)) 

@Rave da, si eu as da folia jos, dar telul a fost sa protejez masina cu aceasta folie, iar de detailing, sunt 80% multumit, plafonul cred ca l-a cam uitat...

@Magnus da, am zis domne firma de renume, aparuta in auto bild romania, certificata gtechniq, masini facute doar de lux, iata ca pomul laudat mai scoate si cate un fruct stricat... sau posibil nu prea au avut chef de masina mea, ca nu a fost un S class sau G AMG

@traffictours Cine a zis ca am primit ceva factura/bon fiscal, nu am primit nimic, doar dada o sa vedem :)) multumesc de cuvinte, da trebuie sa mai fim si razboinici dar cand ai si cu cine, asa sa stau sa ma cert cu un om in varsta... nu imi este in caracter...

Modificat de Victor Lala
Link către comentariu

Pai la detailing, in ceea ce priveste partea de cost real, pretul nu prea e in fct de marca, el tine mai mult de volumul masinii(materiale necesare), forma ei care contribuie la timpul necesar lucrarii(unghiuri, curbe, zone greu accesibile) si  de tipul de vopsea dar procesul tehnologic e acelasi la toate. Masina ta e relativ mica deci nu necesita prea multe materiale  si nici pret de "RS" :)  Asta ti-o spune un maniac in materie de detailing exterior cu multe mii de Euro bagate in echipamente in ideea in care e doar o pasiune nu o afacere(adica doar cheltui, ca la pescuit de ex :)) )

Modificat de Magnus
Link către comentariu

Eu incerc aici un scenariu si am sa ma opresc: baiatul a zis ca nu vrea sa se certe cu un om in varsta, deci baiatul e tanar si zice el ca nu-i sta in caracter sa se certe. Asadar omu ala in varsta a profitat de tineretea lui si de caracterul lui nerazboinic, ca sa zic asa, si a dat buleala la lucrare. Perfect plauzibil intr-o Romanie plina de abuzuri de cum iesi din casa. Asta nu inseamna ca acest baiat nu are parinti, prieteni, oameni care sa-l indrume sa-si ceara drepturile. Eu zic ca un forum, pe langa multitudinea de informatii super tehnice pe care eu nu le pot furniza, de exemplu, ar trebui sa contribuie cat de cat in a-i indruma, a-i motiva pe cei cu mai putina experienta de viata in a se feri de abuzuri.

Modificat de traffictours
Link către comentariu

Si eu zic ca s-a discutat destul despre lucruri adiacente masinii si ca ar trebui sa revenim la discutia despre masina. Cum a iesit lucrarea, ce se va intampla cu ea, mici discutii pe langa, cu accentul pe mici, astea sunt ok!

Sfaturi legale de urmat pentru a-si recupera paguba, discutii despre starea tarii si a oamenilor care ofera servicii, inclusiv mai multe discutii despre atelierul care a facut aceasta operatiune... pentru toate astea exista Mastercard. Stai, nu... exista alte arii ale forumului! :)

 

Si asta pentru a ajuta si alti colegi, care poate nu citesc acest topic ci doar topicurile specializate, sa evite sau sa stie ce sa faca intr-o situatie ca asta si sa ramana totul curat si organizat, asa cum ne place noua! Multumesc!

Link către comentariu

Pacat sa citesc asemenea patanie...chiar eram curios cum o sa fie masina la final. Despre suma platita...eu o consider enorma si nejustificata. Totusi de banii aia poti sa programezi probabil anual pe urmatorii 5 ani un detailing profesional si esti mai multumit. 

La fel ca si colegul @traffictours sunt de parere ca trebuie mers peste el si tras la raspundere. Pe langa calitatea si elementele / rupte la demontare si montare s-a comportat si ca un hot....deci nu ii vorba de greseala este clar intentie si eu personal nu suport asa ceva pe banii mei. 

 

 

 

 

Link către comentariu

Deci Victor..tu ai vrut sa bagi in aceasta "operatiune" 12.000 lei ?? Nu te supara, dar tu esti sanatos la mansarda ?! :)):banghead:

Stiu ca esti suparat, nu vreau sa adancesc starea, dar persoane ca tine le-au dat avant astora cu "detailingu" de cer niste sume de zici ca iti monteaza inca 2 roti si 3 turbine pe masina. Omul a facut o groaza de lucrari in acelasi timp si a ales la tine sa dea buleala probabil din lipsa de timp, ai tras batul cel mic...

Sper ca ai invatat ceva din experienta asta minunata :)

 

 

Link către comentariu

Nu vreau sa continui subiectul pe topic aici fiindca stiu ca nu e ok, dar.. domnule, mergi naiba si fa ceva, plangere, anpc, blocheaza-le garajul, nustiu frate, fa ceva, ca nu e normal sa iti iei asa teapa pe banii tai.

Daca o lasi asa doar vor creste cazurile cu aceste tepe.

E de ajuns si asa ca service-urile ne fac preturi in functie de masini, nu de lucrare si piese, si eu cu A7 am parte de acelasi tratament, parca as avea ceva Urus.

Insista sa te prioritizeze si sa iti refaca lucrarea conform asteptarilor si celor discutate, altfel mare anti reclama pe net distribuita pe facebook + plangeri peste tot unde este posibil.

Link către comentariu

Eu nu pot trece peste suma data. Poate daca era totul impecabil si luam in calcul ca este si Bucuresti...as fi inghitit pastila asta...cu greu. Imi pare rau pentru bataia de joc pe ca ai primit.o de banii dati. Sper sa nu fie la fel si cu MTM, desi....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!