Jump to content

ID.4 - probleme


Rave
 Share

Postare recomandată

verificati amortizoarele spate. bagati-va sub masina si loviti cu forta cu podul palmei in amortizoare. o sa auziti un joc in ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

20 hours ago, Johnny Bravo said:

@Nordica cred ca la majoritatea este asa din cauza camberului si a faptului ca acelea snt rotile care pun in miscare masina, deci strs mai mare pe ele.

Ceva sigur nu e in regula, si alte masini au tractiune spate cu greutati similare si uzura e uniforma. Pe forumuri/grupuri se plang multi de aceeasi problema, la unii au schimbat in garantie la altii nu, depinde cum iti e norocul. Presiunea am tinut-o conform indicatiei de pe stalp, fata/spate. Fata arata ok, fara uzura pe interior.

Cu uzura asta avansata pe interior ajungi sa arunci caucicurile mult mai devreme decat normal, restul suprafetei arata uzura normala. Sigur nu prind 50k daca la 20k am ramas fara santuri pe interior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Între timp alte probleme cu ID4. Luminile proiectate din oglinzi au început să se vadă de parcă erau sparte oglinzile din interior. Rezolvat pe garanție

De 2 zile scaunul șoferului nu se mai încălzește. Se poate modifica nivelul încălzirii, dar fără efect.

În toamnă a fost o problemă asemănătoare dar atunci nu puteam selecta nimic, dacă apăsam pe ecran apăreau bulinele gri/albe, fără să se facă roșii. După vreo 2 săptămâni s-a rezolvat singură.

Problema de acum apare cred din cauza termistorului din scaun, temperatura maximă care se poate atinge pe treapta 3 este de 53 de grade C, dar mașina raportează în orice moment că temperatura scaunului este de 55 grade. Asta numai la șofer, celălalt scaun funcționează normal.

Problema de mai demult cu telescoapele nu a fost rezolvată, nu se vrea schimbarea pieselor fără să fie siguri că aceea e problema. Dar nici nu sa investigat mai departe, eu chiar le-am propus să ia telescoapele de pe mașinile lor să fie siguri că aceasta este cauza, și să  nu comanda piesele de pomana, dar nu au vrut.

Am vorbit cu reprezentantul de marcă de la Porsche, a spus sa trimit un mail, am trimis 2,în 2 luni, nici un răspuns.

Așa că am urcat pe scara ierarhică, apelând la Volkswagen Germania.

Modificat de balaur
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!