Jump to content

B9 quattro - Mythos Black


qwk

Postare recomandată

@Eto / @cristi511 - Multumesc frumos pentru urari !

Am uitat sa precizez la capitolul lipsuri:

  • scaunul electric dar senil (adica fara memorii). Mi-ar fi placut, dar retrofitul implica mai multe modificari si nu consider ca merita


Inca cateva poze cu prima baita, plasticele de la motor (pe aripi) si consumul reusit de neamt in 117 400 km (nu l-a resetat niciodata)



 

20200826_184342.jpg

20200826_190140.jpg

20200909_162915.jpg

Modificat de qwk
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! o masina corecta si echilibrata :) nu as face retrofit la S`line datorita culorii care oricum nu il scoate in evidenta. 

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata! Felicitari pt achizitie si pt planurile pe care le ai cu ea  :) 


Am observat ca e un obicei (posibil?) al nemtilor sa nu reseteze long-term, si la mine este de cand e masina neresetat, bun pt statistici :)) 

Folia se pune fara demontarea fetelor de usi.. eu asa am pus la mai multe masini si am fost multumit. Referitor la dechromare si eu am avut-o in plan dar am renuntat pt moment. 

Link către comentariu

@bgd_b92 Exact asta este si in mintea mea, pe langa costurile aferente. Cel mai probabil nu o sa fac acest pas pentru ca nici kit-ul FR de pe Ibiza, care este tot neagra, nu prea iese in evidenta. 

@sNaKeyy Cei din Arad obisnuiesc sa dea fetele de usi jos + geamurile pentru a le putea pune pana sus, la buza geamului. In cazul asta nici nu se observa ca ar fi folie pe geam. Am trecut prin procedeul asta la 3 masini. Singura solutie (pentru psihicul meu) ar fi sa dau eu fetele de usa jos, sa duc masina la infoliat (geamuri + crom) si apoi sa mi le montez din nou cu mai mult grija. 

Ramane de vazut deocamdata. Urmatorii pasi sunt inmatricularea + revizie motor/cutie. 

P.S.: Nici eu n-am resetat "long term-ul" deocamdata. Am in plan sa-l resetez intre revizii (deci cam o data la 10.000 km)

Modificat de qwk
Link către comentariu

@Aerofan n-am venit dupa ea ci am asteptat 3 saptamani sa-mi ajunga (deh, procedura Adesa) :( Grea asteptare. La un moment dat mi-ai decodat tu seria VIN, practic atunci am achizitionat masina.

Link către comentariu

@Bebe, multumesc ! Cu siguranta nu va primi mai mult decat un soft la motor + cutie. 

Pentru nebunii exista Ibiza 6J SC (Cu care oricum n-am terminat. Probabil urmeaza DSG + inca vreo 50 CP minim)

Link către comentariu

Hai noroc ! Felicitari pentru achizitie! Drumuri buna fara incidente. Astept sa mi-l prezinti si live ?

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu

Frumoasa achizitie!

Cum te impaci cu cei 190cp? Ti se par suficienti?

Un coleg de-al meu de la birou, oscila intre A4 Allroad sau Passat Alltrack, dar dupa o tura cu A4 Allroad, a ramas foarte dezamagit de spatiul interior :) mai mic decat la un G7 Variant...

Link către comentariu

@acidone77 Multumesc. 

Calutii sunt cam la limita din punctul meu de vedere dar se va rezolva cu resoftarea. Nu ma pot plange dar nici nu pot avea pretentii de masina sportiva. Exista altele pentru asa ceva :)

Legat de spatiu, comparativ cu G7, sigur a comparat A4 B9 ? Detin si G7 Variant 2015, iar spatiul interior la B9 este cu siguranta mai mare decat la G7. Doar la portbagaj sta usor mai prost ca si G7 (ca si lungime, nu stiu daca sunt diferente ca si volum). 

Ambele sunt DSG (deci pozitia relativ asemanatoare) si am facut testul "locului din spate soferului". La Golf VII ramane mai putin loc decat ramane la A4, desi la a4 bancheta este mai mare (lunga/adanca) decat la golf.

Link către comentariu

Hahaha, mersi mersi. Avand in vedere ca e a 4-a masina cu aceiasi pompa, sper sa fie cu noroc si asta. Seatul e inca cu pompa buclucasa si ala vede ceva turatii in comparatie cu Audi-ul. 

Cand sunt probleme, ori te sun, ori merg la Mak (sper urmatoarea vizita sa fie pentru upgrade-uri serioase, la el) :)) 


P.S.: La "to do list" am mai adaugat si jante pentru iarna + cauciucurile aferente. As merge pe 17" dar inca n-am gasit un model care sa ma incante. Cu 18" stau inca in dubii (mai sus clar nu) desi imi fac cu ochiul cateva seturi.

Modificat de qwk
Link către comentariu

Arata bine.

Folia categoric fara demontat fetele de usi. Am montat si vazut la sute de masini, nu vad nici un avantaj la demontarea fetelor de usi. 

Incearca si fara la o masina, macar sa stii cum e. 

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

In legatura cu folia pe geamuri ca sa fii 100% sigur ca o sa fie bine dupa demontarea fetelor de usi poti comanda clipsuri originale pentru ele, chiar daca nu se rupe niciunul la demontare. Montatorul daca este serios va avea el toate modelele de clipsuri dar nu originale si le va inlocui doar pe cele care se rup. 

Link către comentariu

@detinator & @Boditza, multumesc !

Legat de folii, cel mai probabil ma voi decide in primavara/vara. Momentan o sa infoliez cromul exterior si cel mai probabil o sa schimbe si aspectul geamurilor (o sa para ceva mai inchise, este destul de mult crom in jurul lor). Totodata, fiind izolate termic din fabrica, nu simt sa ma deranjeze soarele asa cum se intampla la Golf-ul 7 care are doar privacy glass. De aici si dubiile legate de folii. Din ce am observat, geamurile au o tenta albastrui, deci si folia va trebui sa fie la fel (in mintea mea cel putin) ceea ce-mi limiteaza optiunile.

Pana una alta, saptamana ce vine sper sa am timp sa-i fac si revizia la motor/cutie. Mai sunt 700 km pana la revizie, conform masinii.

Link către comentariu

Si eu am avut dubii in a pune folie Air80 care e pe tenta BL(ue) pe geamurile de la Golf care par verzui, dar merg perfect, arata f bine. 

Link către comentariu

Eu nu m-am putut obisnui cu nuanta aia albastra pe geamurile fata(Air80). Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!