Jump to content

Cupra Ateca


Control4WD

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Cupra Ateca 2019, fara scaunele scoica si fara roata de rezerva:)

Cumparata personal din Germania, 6000 km. Din Ianuarie 2020 sta in garaj eu locuind in alta tara. In Iulie sper sa ajung in Romania in vacanta. Am comandat deja arcuri H&R, distantiere fara spate si acum incerc sa ma decid intre Remus si Milltek.

IMG_20200121.thumb.jpg.ba3bd6e1d40407c835eb27d503152d89.jpg  IMG_20200121_134053.jpg  IMG_20200121_1.thumb.jpg.d47e2e241b9da3f1247824d2d7e9ee91.jpg

 

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!

O fi ea Cupra Ateca, dar cu asa o "prezentare" topicul acesta o sa ramana deschis doar pana se trezeste primul moderator.....

Link către comentariu

Putea sa fie orice, de la Fox la Bentayga, asta nu inseamna ca regulamentul e altul...

Asadar, @Control4WD poate depui un minim de efort, poate mai arunci un ochi pe alte topic-uri si faci o prezentare "cum trebuie".

Multumesc.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Da, noi avem un grup de oameni dedicați și pasionați și asta se vede, pe lângă cât de mult se implica în modificările aduse mașinilor sau întreținerea lor, si prin cât de mult se implica în prezentarea lor. Dacă nu neapărat pentru ei, măcar pentru colegii care sunt curioși și interesați de mașină. 

Si bănuiesc ca nu trebuie să-ți mai zic eu ca tu ai una dintre cele mai dorite mașini și mai toți sunt curioși cum e... Cum se conduce, on și off road, cum se simte suspensia etc. 

Atât mașina cât și colegii tai merita mai mult de atat! :)

Link către comentariu

N am vrut sa supar pe nimeni dar  n am stiut ca exista asa mare interes pentru Cupra Ateca. Dupa ce-mi revin din suturi  si fac rost de timp, promit sa revin cu mai multe detalii.

Va salut cu prietenie

Link către comentariu

Pai este un SUV compact, categorie care cam domina piața acum, este o Ateca, un model cu un raport preț-calitate-dotări foarte bun și care este cautat și ales de foarte mulți, și, pentru ca suntem totuși pe un forum de pasionați, este un Golf R în blana de oaie, ceva ce mulți și-ar dori. E normal sa existe interes pentru asa ceva (chiar dacă buget nu :))). 

Review-uri am văzut toți dar părerea sincera a cumpărătorului și a omului care trăiește zi de zi cu mașina aia nu o bate nimic! :)

Link către comentariu

In sfarsit un Cupra Ateca.. l-am studiat foarte mult timp inainte sa iau A7-le, parea o combinatie perfecta din tot ce trebuie.. si spatiu, si putere si dotari si aspect si garda la sol + cauciucuri mari pentru drumurile noastre...
Problema mea a venit atunci cand am inceput sa pun mana pe seat-uri din aceeasi generatie, sa ma uit la detalii, la materiale etc, acestea mi-au lasat o impresie foarte low, pe alocuri parca nici nu erau finisate (gen unele plastice scoase din matrita fara a fi atent finisate etc).. nah, la pretul ala nu aveam ce sa cer totusi, dar nu am putut sa trec peste senzatia aia de "cheapness" pe care mi-a lasat-o la interior.

Tu nu simti asta vreodata? 

Astept update-uri.. pe partea de putere banuiesc ca o sa ii faci ceva, daca tot ai mentionat si evacuarea, ar fi si pacat sa nu faca un ~400cp :D 

Modificat de bubu182
Link către comentariu

Parerea mea este ca interiorul Cupra Ateca nu este  low quality, ba chiar mai mult decat decent, despre care plastice scoase din matrita si nefinistate este vorba? Daca ti-ai ales masina intre A7 si Cupra Ateca doar pentru calitatea interiorului atunci te felicit pentru  alegere, clar A7 este mult peste Cupra cu toate ca mi se pare cam nepotrivit sa alegi  intre o limuzina de lux si un Suv performant.

Cred ca ar fi trebuit sa vezi o Cupra Ateca live dar mai ales s-o conduci, tocmai pachetul complet o face speciala. Practic tu ai ales intre Seat Ateca si A7

Acum na, gusturile nu se discuta,nici bugetele si depinde la ce ne  nivel de viata in general ne raportam.Ca sa zic altfel, eu cand conduc Cupra nu simt deloc ca nu este super premium la interior. In afara de asta eu folosesc Cupra nebuna maxim 30 zile pe an, doar cand vin in vacanta. La peste 50 de ani ai mei suna nitel atipic,nu?:)))

Sunetul evacuarii este ok pentru mine, stiu ca nu este la fel se zgomotoasa ca Golf R, doar ca tipsurile evacuarii mi se par cam mici pentru volumul caroseriei vazuta din spate. De-aia vreau s-o schimb.Sfaturi pentru evacuare?

 

Link către comentariu
5 minutes ago, Control4WD said:

 

In afara de asta eu folosesc Cupra nebuna maxim 30 zile pe an, doar cand vin in vacanta. La peste 50 de ani ai mei suna nitel atipic,nu?:)))

 

 

Suna absolut delicios!

Felicitari!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Cupra ateca e un all arounder foarte bun, un adevarat sleeper. Colegul bubu se refera la faptul ca desi pretul e mare, calitatea interiorului e la fel ca la o ateca normala, diferenta de bani fiind pt perfomanta. La fel ca si la golf R fata de un golf normal

Totusi, pt maxim 30 de zile pe an de fun, de ce nu ai mers pe ceva mic, tractiune spate? 

Link către comentariu

Multumesc. Vacanta inseamna si niste bagaje si drumuri facute prin tara si afara. La Cupra am gasit tot ce aveam nevoie plus ca e ceva nou.

Are rost sa dau 2000 e pentru evacuare sau sa inlocuiesc doar tipsurile? 

d3c487b8557926d669e9d992fba6b5da (1).jpg  82d56ff2e4b3f113c18fc0f792150966.jpg

Link către comentariu

Daca pe viitor vrei sa umbli la performante, as cauta o evacuare mai permisiva, daca tot ai ajuns la capitolul asta. Daca va ramane stock, eu as pastra'o cu tipsurile ei, mi se pare ca arata cum trebuie, mai ales daca masina nu e folosita decat cateva saptamani pe an

Link către comentariu

Nu am de gand sa i maresc performantele  mai mult decat poate duce evacuarea stock dar mi s a pus pata pe tipsuri, mi se par prea mici pentru caroseria masinii. La golf r arata mai proportionat fiind caroseria mai mica

Prima poza este evacuare stock, a doua poza evacuare aftermarket

Screenshot_20200704_215726.jpg  Screenshot_20200704_214910.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte faina masina! Imi plac super mult jantele. Personal, as colanta-o... ceva culoare mai inchisa, dar si asa alba arata binisor :) Felicitari ptr masina.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Obraznica. Bine ai revenit. Nu pot sa nu observ ca ti.ai calcat pe cuvant in ceea ce priveste performantele masinii 😂

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Ce bine arata culcata si cu evacuarea noua, nice stance :D

Link către comentariu

Mi-am calcat cuvantul doar pe jumatate  pt ca Remus este catback, ar fi mers stage 1 si cu evacuarea stock😜.

Ma bucur ca va place!

Am uitat sa trec pe lista H&R 30mm, Eibach distantiere 20mm spate/10mm fata, Turbo Muffler Delete+Turbo Inlet Elbow+Silicone Hose, CSR rear wing spoiler

 

Masinuta a implinit 2 ani si 12 000 km😀

 

rfrfddftyr.jpg2021-06-11_MRC_00798.thumb.jpg.691e4ef72e33a31111d57e33df9da2ef.jpg

Modificat de Control4WD
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina iar modificarile sunt 👌   

Edit: Ce model de jante sunt cele noi pe 20?

Modificat de quze
Link către comentariu

Wow, super transformare! Drop-ul ala de 30 pare de cel putin de 2x mai mare cand masina e pe iarba :)) 

Mi-as dori sa o vad live candva :) 

Modificat de Radhoozzz
de*
Link către comentariu
5 hours ago, quze said:

Foarte frumoasa masina iar modificarile sunt 👌   

Edit: Ce model de jante sunt cele noi pe 20?

Jantele sunt de Cupra Ateca Limited Edition, nu cred sa aiba vreo denumire

Modificat de Control4WD
Link către comentariu
5 hours ago, Radhoozzz said:

Wow, super transformare! Drop-ul ala de 30 pare de cel putin de 2x mai mare cand masina e pe iarba :)) 

Mi-as dori sa o vad live candva :) 

Cam asa arata fara iarba

rfrfddftyrl.jpg

Link către comentariu
andreii_george

Te-am zarit pe Th Pallady acum ceva timp (2-3 sapt) arata in mare fel si se aude fix cum trebuie!✌️

 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!