Jump to content

Golf 5 1.9 TDI Goal


alexene

Postare recomandată

Salutare tuturor, ?


Mai jos va prezint si eu noua mea caleasca. Din pacate, povestea nu are un inceput tocmai fericit ?deoarece achizitia a venit ca urmare a unui eveniment rutier in urma caruia vechiul meu Golf 4  1.4 BCA a fost  incadrat ca dauna totala. 

Astfel, nu am avut de ales si a trebuit sa-mi cumpar o noua masina. Cum Golful are un loc special acolo in creierasul meu m-am dus imediat cu gandul tot la un Volkswagen Golf. 
La inceputul cautarilor nu prea aveam multe criterii dupa care sa ma ghidez. Tot ce stiam este ca imi doream sa fie de culoare neagra si diesel. Dupa cautari ce au durat aproape 3 luni de zile si aproximativ 10 vizionari, am gasit-o pe cea ce astazi ma suporta si anume Golf 5 1.9 tdi Goal Edition, cod motor BRU. 

Ca dotari pot spune ca sunt decente si un pas inainte fata de vechiul Golf:
-    Motor 1.9 TDI, 66KW, BRU, An fabricatie 2005,
-    Cutie de viteze 5+1trepte
-    Culorare: black magic pearl, Cod LC9Z, 
-    Jante model Atlanta R 16 
-    Interior Goal
-    Proiectoare de ceata, 
-    Clima pe 2 zone cu torpedoul si cotiera refrigerate, scaune fata cu incalzire pe 5 trepte, 
-    Geamuri electrice fata, spate,
-    Oglinzi laterale electrice si incalzite, 
-    Tempomat,
-    Senzori cu avertizre acustica spate, 
-    Scaune fata cu sertar depozitare si cam atat.  

Ca planuri de viitor nu sunt foarte multe. Cel mai probabil unitatea radio am sa o inlocuiesc si o mentenanta cat se poate de riguroasa. Pentru inceput am facut schimbul de ulei al motorului si al tuturor filtrelor, o curatare la interior si o iginenizare a sistemului de climatizare. De asemenea, am schimbat kit-ul de distributie. 

Va las mai jos cateva incercari de a face cateva poze artistice. ?

Sper ca v-a placut mica mea descriere. Sa auzim de bine si drumuri bune fata incidente. :cheers:
 

1_640x480.jpg

3_640x480.jpg

4_640x480.jpg

2_640x480.jpg

Modificat de alexene
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Arata foarte bine pentru varsta ei!

Pentru unitatea audio iti recomand un rcd330g, o sa schimbe mult aspectul interiorului, plus ca primesti android auto si apple carplay care iti vor acoperi toate nevoile. Motorul de 90 de cai e defapt cel de 105 limitat din soft, deci un 40-50 de cai sunt usor de obtinut in caz ca vrei mai mult in viitor. 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Confirm ca din BRU se pot scoate ~40 cp dintr`o resoftare stage1. Vizavi de player, daca vrei ceva in raport calitate pret bun, poti lua RCN210, este nou pe olx la 350 lei in varianta cu BT, AUX, USB si SD card. Daca nu, gasesti RCD330+ incepand cu 850+ lei. Eu le`am avut pe ambele si isi fac treaba foarte bine mai ales dpdv al conectivitatii bluetooth ( ce`i drept cand vorbesti la telefon pe BT trebuie sa ridici tonul ca sa te faci auzit ). Avand in vedere ca este neagra, i`ar prinde bine niste folii de 20% pe spate;  vara se va simti mult diferenta si va spori si eficienta climei, iar look`ul va fi imbunatatit. Cati km are masina?

Link către comentariu

@bgd_b92 multumesc frumos pentru cele de mai sus.  Ma bucura faptul ca  pot scoate ceva in plus din motor intr-un mod safe si la un cost mic.  Vechiul golf avea 75 de cai si un motor aspirat natural, iar momentan inca am senzatia ca este mai rapida masina, dar cu siguranta nu strica niste caluti in plus.?

Masina acum are la bord 255.xxx km, iar documentele pe care le am de la vanzator (istoric service, facturi) cat si elementele din habitaclu cu un grad normal de uzura par sa sustina acest lucru.  

 

Modificat de alexene
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare, 

Masina a primit o curatare la exterior, urmata  de cateva poze semiartistice :) .

 

Numai bine!

Webp.net-resizeimage.jpg

6.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare, 

Work in progress... astfel astazi mergem la doctor deoarece cineva ne tot bate bate la usa  si este din ce in ce mai insistent :)))). 

7.thumb.jpg.a7a553969a07395520723f11a0bccc45.jpg

 

Am decis sa aleg un kit ambreiaj + volant Luk, ulei OE pentru cutia de viteze si daca tot suntem la doctor am zis sa rezolv si un uruit de rulment /chitait din zona curelei de accesorii, iar pe cale de consecinta le inlocuim. In rest, foarte multumit de masinuta si de ceea ce ofera. Pe viitor, dupa ce isi revine bugetul un pic, mai umblam si pe la interior pentru o navigatie, iar cea castigatoare la recomandarile colegilor  cred ca este RCN210.

8.thumb.jpg.5122f7ee7c868cc8580ab3f66936c5fe.jpg

Drumuri bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!