Jump to content

Cateva intrebari despre retrofit-uri (Touareg 7L)


ovydik
 Share

Postare recomandată

Va salut!

Pentru ca de multe ori forumul asta m-a scos din ceata, revin cu urmatoarele retrofit-uri ce vreau sa le fac la Touareg, insa nu am toate informatiile:

1. Coloana directie cu reglaj electric : daca am coloana impreuna cu modul si butoane reglaj, le montez pur si simplu si eventual dupa o adaptare cu VCDS va fi totul ok?

2.As dori sa fac retrofit si la kessy entry/start engine, am nevoie de alt modul kessy, clantele de la usi si antenele aferente fiecarei usi? Mai este nevoie si de altceva?

Multumesc anticipat pentru lamuriri!

Daca mai are cineva intrebari legate de retrofituri eu va pot ajuta cu info despre padele volan (chiar am o pereche in plus), volan incalzit, upgrade incalzire auxiliara la incalzire stationara :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Pentru a păstra informațiile cat mai bine structurate, și ușor de găsit pentru cei care vor avea nevoie, retrofiturile se vor discuta in topic-uri individuale:

1. Am deschis topic, te rog sa întrebi aici:

2. Exista deja topic:

 

 

Mulțumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Doomy changed the title to Cateva intrebari despre retrofit-uri (Touareg 7L)
  • Andrei_72 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!