Jump to content

Golf mk6 bifuel style


mazicristi

Postare recomandată

Salut,

 Am zis sa-mi prezint si eu golful recent achizitionat. A fost adus din Germania, cu aproximativ 124000 km la bord si e fabricat in 2011. Are urmatoarele dotari: motor 1.6 benzina + gaz, faruri xenon cornering (afs), led drl, proiectoare ceata, spalatoare faruri, senzori parcare fata si spate, oglinzi rabatabile cu incalzire si puddle lights, keyless entry, tempomat (cruise control), 4 geamuri electrice, pornire pe buton, oglinda interior antiorbire, scaune si bancheta textil + alcantara, incalzire scaune fata, cotiera cu suport pahare, volan multifunctional, rcd 510, sistem sunet cu 6 difuzoare si amplificator dynaudio, climatronic, pedale sport, lumini picioare, torpedou refrigerat. Am probleme cu farurile, care isi fac initializarea sus-jos, stanga-dreapta la pornire dar in mers nu se misca, si cu chederul de la portbagaj care lasa putina apa sa treaca daca spal masina.

Prima achizitie mai importanta pentru masina, o sa fie un set de jante de aliaj pe 17", ca arata urat rau cu jante de tabla pe 15 si capace. Apoi mai vedem...in functie de buget...

Si acum poze:

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

Link către comentariu

Frumoasa achizitie  ! O masina cu o motorizare foarte cautata , mai ales ca are si gaz . Sa o stapanesti sanatos si km fara probleme !

Link către comentariu
mihai.onu94

Sa o stapanesti sanatos! Foarte interesanta combinatia, nu cred ca am mai vazut un 1.6 benzina asa de dotat. Ai grija ca jantele pe 17 sunt mai grele decat cele de tabla pe 15 pe care le ai acum si te vor penaliza mult la putere.

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu

Asa e, are ceva dotari. Mai vroiam o trapa, dar asta e..Am cautat jumatate de an una care sa-mi placa. Ba era cu gaz dar coaja. ba avea de toate dar nu-mi placea culoarea, pentru ca am vrut doar alba, gri-ul asta sau gri-ul ala deschis. Am luat in calcul greutatea jantelor. Chiar daca nu am buget de oz superleggera sau bbs rc, o sa incerc sa iau ceva, care impreuna cu anvelopa sa se apropie la greutatea rotilor actuale. Si o sa pun anvelope 205 50 17 ca e suprafata de contact mai mica decat la 225 45 17 si e si mai usoara anvelopa. Au fost cuminti la rar, ca ca mi-au trecut mai multe combinatii de anvelope(15",16",17"), in conditiile in care in cartea de germania aveam doar pe 15".

Link către comentariu
mihai.onu94

Ai 205/50/17 trecut in carte? pt ca dimensiunea normala pt golf e 225/45/17 iar cu ce vrei tu nu cam risti.

Nimic nu o sa se apropie de dimensiunea jantelor de tabla pe 15. Orice ai pune, chiar si oz, vor mai grele. 

Link către comentariu

Wow, ce raritate ai prins ! Dacă era și DSG chiar eram gelos :) 

Foarte multe dotări și mașina se prezintă foarte bine. Dacă ai dat și un pret decent devine un best buy. Motorului nu ai ce sa ii reproșezi, mai ales dacă circuli preponderent urban. 
Spor la km ! 

Link către comentariu

Faina tare, dotata super bine pt motorizarea astea.

Si eu la golf5 tot 1.6 mi-au trecut de curand 225/45/17.

la 205/50 ai varietate mai mica de anvelope si pret mai mare.

gpl e de fabrica? Inseamna ca anul viitor expira valabilitatea buteliei, sa te interesezi din timp pt ca putini se baga la schimbat buteliile la gpl de fabrica, de ce nu stiu sa zic!

daca nu e suparare cu pretul daca se poate spune?

spor la km!

Modificat de gabriel88
Link către comentariu
Publicat (modificat)

@ mihai.onu94,

Da, am trecut in carte. NU am ce sa risc, intre cele doua dimensiuni, singurele diferente semnificative sunt la latime (2 cm) si la greutate, in favoare anvelopei mai inguste. La diametru, circumferinta si rotatii, diferentele sunt foarte mici. Mai multe detalii aici: https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=225-45r17-205-50r17. Referitor la greutate, o roata cu janta de tabla de 15 are 16 -17 kg in functie de anvelopa.  Am catarit rezerva de la fostul golf 4 si avea 17 kg. O sa le cantaresc si pe astea de le am acu pe masina, dar sunt tot pe acolo. O janta oz superleggera pe 17" si latime 8" are 7,5 kg, iar o janta bbs rc 326 pe 17" latime 7,5" are 8 kg. Sunt pe olx pe la 500-600 euro setul; intradevar sunt mai rare si se dau repede cand apar. O anvelopa continental contiprocontact 205 50 17 are 9kg (20lbs). Mai sunt michelin crossclimate+ care sunt tot pe la 9kg. Gasesti detalii pe www.tirerack.com. Deci in total ajungi pe la 16,5 - 17 kg.

 

@ gabriel88

Intradevar la 205 50 70 in general sunt mai scumpe dar se gasesc variante. De exemplu Sailun vara noi la 212 bucata, de care am auzit numai de bine, fie din review-uri de pe emag sau prieteni care si-au cumparat, sau michelin crossclimate+ all seasson sh, dar in conditii bune, la 600ron setul.

Da, Gpl este de fabrica, Landi renzo, si da, trebuie sa schimb butelia pana in martie 2022. Am inteles de la userul Liviu854 ca se poate schimba la Pro-gaz la Vernesti (Buzau) si ar mai fii user-ul Moog la Iasi. Asa e, nu se baga oricine.

Pretul a fost 7600 euro. Am preferat sa dau mai mult si sa iau ceva diferit, decat sa iau un alt golf 6 banal, la 5000 de euro.

Modificat de mazicristi
Link către comentariu

Fosta...nu a mai apucat sa beneficieze de prezentare, am zis ca merita macar asa...o mentiune. ?

1.jpg

Link către comentariu

Primul G6 cu buton de start pe care il vad. Doar auzisem ca exista. Foarte faina masina!

Pacat de nesimtirea vanzatorului ca nu ti-a dat si jantele originale - la dotarile pe care le ale 150% nu a venit cu tablele astea amarate.

Link către comentariu
mihai.onu94
acum o oră, mazicristi a scris:

Da, am trecut in carte.

Super asa! Stiu ca sunt marimi asemanatoare si masina nu va avea vreo problema mecanica,  eu doar ma refeream la riscat in cazul in care nu le aveai trecute pt probleme la itp, rar pe drum sau asigurari in caz de ceva. 

Link către comentariu
F l o r i n
5 hours ago, mad_kat said:

Primul G6 cu buton de start pe care il vad. Doar auzisem ca exista. Foarte faina masina!

Pacat de nesimtirea vanzatorului ca nu ti-a dat si jantele originale - la dotarile pe care le ale 150% nu a venit cu tablele astea amarate.

Sunt ....si Jetta, Tiguan.

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
z e n i t h

Felicitări pentru achiziție! Ai adus-o personal din Germania sau prin intermediari? Ai verificat istoricul de service?

Mi se pare ilogic sa cumperi o mașină pe GPL si sa circuli doar 13-14.000 km/ an

Link către comentariu

Avand in vedere ca 1.6 mpi e destul de gurmand in special in oras, GPL-ul merge de minune.

Link către comentariu

@mazicristi felicitari pentru acest exemplar destul de rar !  Sa te bucuri de el mult timp ! 

Legat de "butelia" de gaz , omologarea este pe 10 ani din cate stiu de la data productiei acesteia , asta inseamna ca anul viitor trebuie sa schimbi si tu butelia corect? 

Link către comentariu

E frumos dotata masina, sa o stampanesti sanatos. Ce e interesant e ca VW ne da specificatiile pentru consumul/puterea pe gaz pentru motorul asta. 

Putere: 100 bhp pe benzina/96 bhp pe gaz

Consum combinat: 7.1 l/100km pe benzina/9.2 l/100 Km pe gaz

 

 

Modificat de adrian001
Link către comentariu

Am veridicat-o la reprezentanta inainte sa o cumpar. Am si carte de service cu toate reviziile in detaliu. Masina mi-a adus-o cineva pe platforma. Legat de consum, la benzina cam pe acolo e, dar la gaz nu consuma cu 2l/100km mai mult. Cel mult 1l. Imi arata consumul (instantaneu sau mediu) pe benzina si separat pe gaz, in functie de ce selectez si pot sa compar foarte usor.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut, revin cu noutati - leduri la interior, ieftin , rapid si de efect.  Data viitoare o sa revin cu niste poze cu ledurile de la exterior.

Seara buna.

 

41.jpg

42.jpg

43 (2).jpg

44.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!