Jump to content

Seat Leon 1,6 tdi 110 cp


blordc

Postare recomandată

Am mai cumparat o masina pentru sotie si mai merg si eu ocazional cu ea. Este vorba de un Seat Leon ST de familie pentru ca asta duceam lipsa la cele 2 golfuri din dotare. Acum porbagajul este destul de mare. Ca motorizare e foarte buna pentru dimensiunea ei si ce consum scoate. In oras eu am scos intre 6,1 si 6,5 la mers cum merg cu GTIul :). Afara din oras cam 5.2. Momentan e o masina destul de echilibrata cu destule optiuni pe ea. E adusa din Olanda si e in curs de inmatriculare. Masina este full led si are faruri matrix care sunt foarte bune seara. Sunt foarte multumit pana acum de alegere. Insa comparand cu G4 care e 1.9 TDI nu e prea sprintena decat dupa 2500 ture, nu vreau sa compar cu GTI ul ca acolo se schimba povestea. La G4 trage de jos si fuge de sub tine, bine probabil e si greutatea, plus 21 cp in plus. Eu unul ma multumeste pe deplin G4 insa de sotia vrea tehnologie si ceva mai nou, asta e trebuie multumita si ea :).

3.jpg

4.jpg

6.jpg

11.jpg

15.jpg

Link către comentariu

Am facut un drum de Tulcea si surpriza, mers destul de lejer consum la dus 4,6 si la intors cam tot pe acolo plus prin oras media a fost 4,8l. Deci ma declar multumit de consum, insa am folosit pana in treapta a 5 a ca la a 6 a trebuie sa merg ilegal ca sa mearga motorul bine. Bine ca eu nu sunt obisnuit cu consumuri din astea. Cel mai mic consum era de 6.2 parca la inceput cu GTI ul tot pe un drum de Tulcea insa in rodaj :). Am vazut si la G4 consum de 5,9 cand l-am adus insa G4 nu prea a vazut drumuri lungi cat a fost si inca este la mine. 

Tinuta de drum a masinii e chiar buna sta bine la viteze de croaziera si e chiar stabila ceea ce m-a uimit putin. 

Link către comentariu

Arata bine mașina, sa va bucurați de ea! 

Nu știu dacă mai sunt problematice generațiile astea de 1.6?! Asa s-a nimerit motorul de 1.6 sau ai fi vrut dieselul 2.0?

 Consumul e foarte bun!

Link către comentariu

Multumesc!

Am vrut motorul de 1,6 care am vazut ca nu mai sunt probleme cu el. Momentan foarte multumit.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Cam asa arata cu rotile de vara care le aveam pe GTI si vara asta asa va sta pt ca voi merge mai mult cu ea avand drumuri mai multe lungi. Voi incerca sa gasesc sa ii schimb capacele de la roti. 

IMG_20200516_193338.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!