Jump to content

Nuca schimbator de viteze iluminata


DSandu
 Share

Postare recomandată

Salut colegi! De mult timp ma gândesc sa iluminez nuca schimbătorului de viteze însă nu știu exact cum as putea sa fac asta, mai exact plasticul acela. 

Am tot cautat și am găsit ceva în zona de golf 3 însă nu și pentru bora. Am cautat și în secțiunea de diy, doar s-a adus în discuție, însă nimeni nu a explicat nimic legat de asta. 

Știu ca acum ceva timp găsisem un pdf în care se făcea asta, cu poze detaliat, dar era explicat în germană, acum nici pe ala nu îl mai găsesc. 

Cu legatul LED-ului și tras firele m-aș descurca, deja am ceva conturat în minte, însă ceea ce mă intrigă cel mai tare e acel plastic pe care sunt inscripționate treptele de viteza. Pare a fi opac. Cum as putea face sa treacă lumina prin el? 

A făcut cineva asta? Poate da câteva sfaturi? Poate chiar un topic dedicat. 

Dacă acest subiect s-a mai discutat, îmi pare rău că am deschis altul, dar eu nu am găsit nimic... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

gasesti pe ebay nuci iluminate, trebuie sa vezi cat de compatibile sunt cu tija de la golf.

citeste si aici si caujta pe youtube VW MK4 ILLUMINATED SHIFT KNOB si Car Gear Shift Knob with Blue LED Backlit (Installation) poate te ajuta.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mulțumesc pentru răspuns. Am cautat pe ebay, am și găsit câteva însă nu vreau sa renunț la aspectul OEM. Eu vreau o nuca exact ca cea originală, sau măcar asemănătoare. Cea din link e destul de ok dar e inversul la ceea ce vreau eu. Eu vreau sa fie iluminat traseul treptelor, nu în jurul lor. 

Cele 2 videoclipuri sunt interesate, primul chiar mi-a plăcut. Al 2-lea, nuca diferă mult ca aspect... Nu cred ca ar da bine pe bora..

Eu as vrea sa o fac pe asta iluminata, sa știu ca e făcută de mana mea, trebuie sa se mai fi gândit cineva la asta, dacă nu găsesc pana la urma o soluție, voi cumpăra una gata făcută, dar mai aștept puțin. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!