Jump to content

Golf 6 2.0 TDI 2009


Rares26

Postare recomandată

Salut! Dupa un an si ceva de condus batranul Opel Astra G al tatalui meu am adus in familie o frumusete de masina, un VW Golf 6 din anul 2009 avand un interior crem cu multe mofturi ?

Masina am cumparat-o de aproximativ 4 luni la 194000 km intr-o stare impecabila pe care o pastrez in continuare chiar si dupa ~7000km parcursi intr-un timp foarte scurt fiind o placere sa mergi la drumuri lungi cu ea! Motorul care da viata masinii este un 2.0 TDI de 140 de cai care isi fac treaba minunat, iar senzatia resimtita de la 100 cai ai vechiului Opel la acest Golf e wow ?

Masina consuma undeva la 6.2l/100km la un drum lung mixt dar stie si ~10% doar in oras. 

Ca si dotari masina le are cam pe toate spre fericirea mea: navigatie mare, volan cu comenzi imbracat in piele, scaune incalzite, dublu climatronic, cotiera fata-spate, faruri automate, coming home-leaving home, senzori de ploaie, sistem DYNAUDIO, proiectoare ceata, park assist, trapa  etc.

Singurii bani investiti in masina au fost revizia(schimb filtre,ulei,distributie etc) si inscrierea masinii ea fiind adusa din Germania.

Pe viitor ma gandesc sa ii fac ceva modificari in principal de look, niste sugestii cu ce ar fi ok sa incep ar fi apreciate, intre timp o sa ma mai distrez cu ea stock in sezonul de iarna ?

Am pus mai jos niste poze mai vechi cu ea, acum are jante de tabla pe parcursul iernii si nu arata foarte spectaculos ?

9yLPXEM.jpg

ptFf8iD.jpg

ALliEkE.jpg

GhueZ8C.jpg

 

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!! Arata chiar bine masina. Ca si schimbari, poate niste jante mai sportive, stopuri LED ( faruri poate ). Pe spate vad ca ai Privacy-Glass sau e folie ?

Numai drumuri bune!!

Link către comentariu

Pe spate este Privacy-Glass. Ma gandeam sa ii pun niste stopuri aftermarket R20 style, am gasit la un pret destul de bun si sunt sigur ca vor avea impact mare la aspectul masinii :D

Uite si niste poze cu interiorul:

wdHA4QY.jpg

BxHwhjR.jpg

6eEhaIu.jpg

 

Link către comentariu

Intotdeauna mi-au placut interioarele deschise la culoare. in legatura cu stopurile, mai bine strangi bani si le cumperi pe cele originale sh

Link către comentariu

Imi place tare mult interiorul cum zice si @z e n i t h, un contrast frumos, trebuie sa ai mare grija de el :D.

Spor la modificari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!