Jump to content

Golf mk4 GTI 1.8 turbo


kedavras

Postare recomandată

GTI american - tare! Poze, detalii, nu doar un post amarat cu o poza, ce naiba :D

Insa - daca e din US de ce nu are sidemarkere? E schimbata bara si bandoul? Blocul de lumini e cel cu doua pozitii - 0 si faza scurta, sau cel european?

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Mi le va da fostul proprietar. Nu prea am poze si momentan nu ma prea pot deplasa :) Habar nu am cum e blocul de lumini. Voi face cateva poze :)

Nu tin neaparat suspensii reglabile. Dar as vrea ceva de calitate. Gasesc ceva in buget de 500 de euro ?  Avand in vedere ca masina va avea peste 200 de cai, e nevoie sa fie schimbate neaparat.

Modificat de kedavras
Link către comentariu

poti sa iei Bilstein cu Eiback ProKit, esti si in buget in acest fel si ai o suspensie foarte ok, plus ca va sta mai jos, la cum arata acum e cam cocotata pentru un GTi.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu inteleg de ce ai deschis topicul asta !  Ai facut o descriere superficiala masinii , ai pus o poza nesemnificativa si ai scos-o la vanzare !  Ai avut probleme cu masina ,  sau ai avut nevoie de " bagat in seama " sau de reclama vsv de vanzarea ulterioara  !?  

Link către comentariu

Am fost operat pentru ruptura de menisc. Urma sa fie un proiect care ma costa minim 3500 de euro, bani de care nu mai dispun. Si nici chef de masina ;)

 

Modificat de kedavras
Link către comentariu

Iti vorbesc prin prisma unui om cu rupturi de gr2 la toate cele 4 meniscuri. Stiu prea bine si durerile si dificultatile de miscare, si lipsa de chef de viata indusa de acestea. Si nu le consider motiv suficient pentru a renunta la o pasiune, decat in cazul in care acea pasiune nu era reala in prima faza. Daca ai vrea, masina te va astepta pana vei fi suficient de ok (cateva luni de recuperare), si bani vei strange usor usor ca sa lucrezi la ea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!