Jump to content

Golf 7R Deep Black Pearl


catalinmiti

Postare recomandată

Frumoase !  chiar arata bine ! 

Nu te zgarci cu pozele , e o masina care trebuie sa stea in bataia aparatului foto.....pana acum pe 2020 au fost zgarcit cu pozele :cheers:

Link către comentariu

Arata foarte bine cu jantele astea! :icon_thumleft:

Stopurile au culoarea asta mai inchisa din fabrica sau ai pus tu folie pe ele?

Link către comentariu

Multumesc @Doomy . Cand ajung intr-o zona favorabila pozelor, voi face. 
@Edy_77 asa sunt stopurile, ceva mai inchise. Asa au inceput de la Golf 5 R32, Golf 6 R20 si Golf 7R

Link către comentariu

Acum ca a trecut ceva timp de cand o ai, esti multumit ca ai ales dsg-ul? Ca atunci cand incepusei cautarile te uitai dupa manuale. :D 

Ce produs ai folosit pt cauciuri?

Link către comentariu

Inca nu pot spune ca imi place 100% ideea de DSG, insa imi da un confort psihic pentru ca vad pe forumurile mai ales din SUA cate probleme sunt la ambreiajele cutiilor manuale. Paradoxal pare mai fiabila ideea cu DSG, plus in viitorul indepartat daca vreau sa ii maresc puterea. Per total sunt mai linistit cu DSG-ul,plus ca nu pot sa ignor rapiditatea schimbarilor si inteligenta cutiei. Plus ca o mai folosesc in mod manual cand am chef.

Pentru cauciucuri am folosit MEGUIAR'S GOLD CLASS ENDURANCE HIGH GLOSS TYRE GEL . Pare rezistent, insa sa vad cum se comporta zilele urmatoare, eventual si dupa o spalare a masinii.

Link către comentariu

Va dispare luciul., dar nu si 'negrul'. Si eu tot Meguiar's folosesc.

Sonax isi pastreaza mai mult luciul. Dar cauciucurile lucioase sunt ca si cromul exagerat ...

 

Link către comentariu

Am un sonax la spray, tub gri, am dat de test, dar pare mai degraba un quick detailer. Voi urmari dupa prima spalare. Nici mie nu imi plac stralucitoare

Link către comentariu

Ca idee, eu ma refeream strict la Sonax Xtreme Tyre Gloss Gel.

Modificat de IRONICK
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma gandeam la un mic addon, de plictiseala, si ma gandeam sa va cer parerea, nefiind prea hotarat. 
Ma gandeam la un adaos peste eleronul de R, si as avea doua variante OEM pe care le iau in calcul: cea de R performance sau cea de GTI TCR. Le-am pus in poze, comparativ. Ambele vin negru lucios din fabrica, deci nu ar mai trebui sa le si vopsesc. Cel de R este mai subtire, mai plat, si cel de TCR este mai mare, mai drept. Pretul este aproape identic, cam 1200lei. Ce sa fac? Chiar am nevoie de niste sfaturi, sa folosesc banii la altceva pt masina, sau sa ii pun un adaos dintre cele doua. Parca as inclina la cel de R pt a ramane totusi la R, sa nu fac un amestec de GTI si R. Sau vi se pare ca arata urat aceste chestii aplicate?

333EB067-CEC7-4279-BCBB-664F1C7C0A17.png

184CD26F-BB51-481B-8E7A-1F53C66E0D7E.png

Link către comentariu

Daca pui de TCR o sa iti scriu aici #fakeTCR ?

Nu o sa se prinda nimeni de diferenta, pune de TCR ... macar e mai mult decat un mic damb :)

Link către comentariu

Daca addon ul e doar de plictiseala, mai bine faci altceva cu banii ? ( #spirt #hartiede... ? avand in vedere vremurile... <- gluma ? )

Link către comentariu

Chiar sunt indecis. Cel de TCR parca arata mai interesant, dar nebunia mea de "purist" parca ma face sa inclin spre Performance Pack...

Link către comentariu
13 hours ago, catalinmiti said:

Chiar sunt indecis. Cel de TCR parca arata mai interesant, dar nebunia mea de "purist" parca ma face sa inclin spre Performance Pack...

Si eu sunt in aceasi situatie, dar cred ca il voi alege pe cel de TCR

Link către comentariu

Sincer...mi se pare ca arata mai bine asa cum este acum "clean".

Eu as folosi suma aia pentru folie de geamuri si folie de protectie pentru faruri.

Link către comentariu

La facut " muschi " nu ma bag inca. Cred ca as mai sta cam un an, sa ma plictisesc de masina, si sa reaprind dragostea cu niste upgrade-uri de putere plus soft la motor si cutie. Totodata imi place mult si ideea de stock. La fostul GTI am desfacut absolut tot in afara de motor. Desi am imbunatatit pe unde am desfacut, parca nu imi placea ideea ca nu am lasat-o ca de fabrica. La R-ul asta am facut o mica modificare foarte intalnita a prizei de aer, am mai decupat 3 spatii obturate din fabrica pt a trage mai mult aer rece, si o zi dupa operatiune, parca imi parea rau. Acum m-am obisnuit, insa parca nu vreau sa umblu peste tot. Tot asa am fost la un pas de a monta sistemul de monitorizare a presiunii, TPMS cu senzori in roti, dar am renuntat deocamdata pt ca nu vreau sa desfac multe plastice pt a trage firele. 

Link către comentariu

Asa-mi vine sa fac post-ul asta recommended ca să poți să-l vezi peste cele 2-3 luni când o sa începi sa faci ce trebuie la mașină... :))

Link către comentariu

Daca mai tine carantina inca o luna sigur ii faci toate cele mentionate si 2 dungi pe ici pe colo ?

Link către comentariu

@Rave si @ShadoWzZ Veti vedea ca rezist, poate in cel mai rau caz comand acel addon, care daca va fi comandat va fi cel de R :D  Chiar daca este mai mic si neinteresant, il gasesc mai aproape de corectitudine pt situatia actuala.  Totodata mi-am luat o cheie dinamometrica si tubulare cu tefon pt protectie. Momentan ma uit de un aparat de spalat cu presiune :)) Dar incerc sa rezist.

Link către comentariu

Nu zice nimeni sa desfaci motorul

2 hours ago, catalinmiti said:

Totodata imi place mult si ideea de stock. La fostul GTI am desfacut absolut tot in afara de motor.

Nici nu trebuie daca te multumesti cu 530-550CP :))

Link către comentariu

Of, cum va jucati voi cu sufletul meu :)) Inca rezist, mai iau cate o jucarie micuta deocamdata pana sa trec la frane, cresterea puterii, si a cutiei.

@C Z R La desfacut motorul ma refeream in trecut ca a scapat, dar in rest era un regret cumva ca am desfacut prea multe la ea, nu ziceam in sensul de a urmari desfacrerea motorului lui R

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!