Jump to content

Sistemul start/stop probleme


tiranux
 Share

Postare recomandată

Salutare, 

de câteva zile apare eroare de start stop și motorul este limitat la 4000rpm, nu are forța nici sa scot mașina din parcarea subterana. Ventilatorul de răcire “urla”, temperatura la ulei urca repede la peste 90grade iar la service ne-a spus ca se comporta ca un diesel (este un TFSI 1.8 177cp - final 2013). 

La service au schimbat ceva legat de răcire pentru ca atâta le arata pe vag și a fost predata ca funcțională însă eroarea a reapărut a 2a zi. 

Daca se merge in aceste condiții ca. 5km,  oprit motorul și repornit după câteva minute bune, eroarea dispare și mașina funcționează in parametrii normali. 

Titiul a ieșit din garanție in Septembrie 2018, vom re-încerca la reprezentanta audi (deși se comporta execrabil cu clienții- cel puțin aici in centrul Berlinului, extrema aroganta)  având in vedere ca nu am avut succes la un service din cartier.

Mașina a stat foarte mult nefolosita cam de la final 2018, doar câteva ieșiri scurte,  u sunt sigur dacă ar putea influența acest tip de eroare. 

orice idee / părere este apreciata.

multumesc 

 

 

96A6E202-5F3B-4173-B073-C50DDB5D7CDA.jpeg

0A4090EE-84DA-449F-B106-6202B23259F1.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salut, ce ai mai rezolvat?

Eu am patit o chestie ciudata cand am adus masina din germania, aproape de casa pur si simplu masina nu a mai vrut sa porneasca de pe loc dupa ce s a oprit la semafor.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!