Jump to content

Service AURBER


ovidiu_vr
 Share

Postare recomandată

Am fost cu masina la vopsit la ei, o parere rea despre ei. Am lasat-o intr-o stare si cand m-am dus la ei neanuntat am gasit-o cu o infundatura in zona clapeta rezervor asa ca au mai vopsit si aripa spate dreapta. Dar cel mai urat din partea lor e ca nu mai am lampa spate dreapta pe original, dintre cele doua (stanga -dreapta) dreapta venea perfect, era fara luft. Cand l- am dat  jos nu mai era cel original, era pe valeo cu data de 10. 2018 si fara cod ul 5M0945096N - Lampa dreapta exterioara. Era codul de original de pe prima echipare din 2005, s-au miscat repede cu gasitul lampii. Asta nu vine deloc, are un luft de vreo 3 mm , in interior.  Nu recomand. Asta am patit-o la ei. Adresa BD. PRECIZIEI, NR. 13 G, LOTUL I, SECTORUL 6, BUCUREȘTI.

Modificat de ovidiu_vr
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tot la Aurber am dus si eu o masina pentru tinichigerie si vopsitorie, masina a avut un accident pe partea stanga, au fost de inlocuit elemente caroserie de vopsit aprox 50% din caroserie.

Lufturile pe partea unde a fost reparata au iesit mai bine decat cele de fabrica, iar vopseaua foarte ok, fara defecte.

 

image1_(2).jpeg

image2 (1).jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!