Jump to content

Aer conditionat Lupo 1.0,motor auc


sk100it

Recommended Posts

Am intampinat o alta problema la aceasta masina care mi-a scos peri albi.

Nu cupleaza compresorul de ac.Presiune de freon are caci am verificat.Am vazut ca jos sub aripa dreapta daca nu ma insel este un senzor de prezenta a freonului.Teoretic trebuie sa mai fie unul in vaporizator.

Are vreun coleg o schema electrica a instalatiei de aer conditionat?

Mentionez ca aceasta masina ,saraca a fost modificata si paramodificata si in concluzie o mare teapa.

Pus direct 12 volti pe compresor baga aer rece,deci problema este strict electrica.

Va multumesc

Link to post
Share on other sites

An fabricatie, cod motor ?

 

Link to post
Share on other sites

Sarumana mult.Imi sunt foarte folositoare.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
sk100it

Revin cu aceeasi problema.Senzorul de presiune freon functioneaza,presiune este,insa idem ,iar nu mai cupleaza ambreiajul compresorului.Conform schemei,banuiesc senzorul de temperatura exterioara S329.Daca acesta este intrerupt,calculatorul <simte> ca e viscol afara si nu permite compresorului sa cupleze.

Rugamintea mea este sa-mi spuneti unde se afla acel senzor,caci m-am uitat si nu il vad fizic unde este.El pe caldura de afara,rezistenta lui ar trebui sa fie zero.Multumesc anticipat

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...