Jump to content

Porsche Boxter


tudy_cnu
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor

De ceva timp ma tot bate gandul sa imi implinesc un moft si sa imi cumpar un Porsche. Tot uitandu'ma pe mobile.de, varianta cea mai de compromis (vechime vs pret) ar fi un Boxter de prin 2006-2007, 120-150 de mii de km, de preferat cutie manuala, fix cand s'a schimbat modelul si s'a trecut la generatia a 2'a.

Acum, problema e ca eu sunt atehnic total si nici nu am mai cumparat vreo masina din DE. Daca la partea cu achizitia, exista o gramada de informatii pe forum, la ce ar trebui sa ma uit totusi din punct de vedere tehnic si la ce costuri de intretinere sa ma astept?

Inca nu sunt hotarat daca sa ingrop atatia bani intr'un moft, asa ca orice sfat e binevenit :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ştiu ce să zic, decât că e Boxsssster! :P

Văd preţuri relativ OK la elemente de larg interes (filtre, plăcuţe, discuri, capete de bară, bujii, kit ambreiaj), la altele nimic.
Iar la repere de caroserie şi elemente mai "exotice" s-ar putea să fie nevoie să te împrieteneşti cu PoRo.

Ia-l şi zi-ne cum e! :D 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mihai.onu94

Vrei neapărat Porsche sau mai mult ideea de decapotabila mica, 2 locuri, fun to drive? Te intreb pentru că ai putea sa te uiți și la Mazda mx-5/miata. Nu are puterea unui Porsche clar, dar e ușoară, tracțiune spate, manuala și nu în ultimul rând, are o comunitate mare de fani la nivel mondial. 

Problema cu un boxter cum vrei tu, nu e vechimea, ci mai degraba rulajul mare. Totuși nu sunt chiar motoare că pe mașinile de rând, ci orientate către performanta. Banii de achiziție sa nu fie cumva doar începutul cheltuielilor, pe lângă nervi cu piese, mecanici etc. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, imi place foarte mult Porsche si cum nu am nici pe departe bani de una noua, asta ar fi varianta de compromis. Ma gandesc ca poate o tin 2-3 ani si dupa aia imi mai recuperez ceva din investitie, dar temerea mea cea mai mare e fix cum ai zis si tu, sa nu incep sa bag bani cu nemiluita. 

Dpdv rulaj, am gasit si cu 110-130 de mii de km, ceea ce ar trebui sa fie decent pentru un motor, acum nu stiu cati mecanici din RO se pricep la un boxer. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte tare resursa, multumesc mult! :D 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca asta mai sunt multe, spor la citit şi ţine-ne la curent! :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Pana la urma m'am linistit de tot. A venit bebele si ne'am dat seama ca Golful e muuult prea mic, asa ca m'am dus in NL si mi'am luat un Volvo :)) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!