Jump to content

Golf 7 2.0TDI Highline2015


horry_bv

Postare recomandată

Ideea e ca cele de vara le-as tine. Dilema e la cele de iarna daca sa raman pe 17 sau sunt mai confortabile si accesibile cele pe 16. ca pret vad ca de la aceasi marca, acelasi model, e undeva la 100-150 lei mai ieftin/ bucata anvelopa pe 16. Daca mai aduce si un plus de confort, parca ar merita minusul estetic.

Link către comentariu

Sunt un pic mai confortabile si janta e un pic mai protejata la borduri, sleauri, gropi datorita balonului mai mare.

Cauta niste jante frumoase si nu este nici macar un minus estetic :)

Link către comentariu

Eu as ramane si iarna pe 17.

Pro :

- aderenta

- stabilitate

- look

contra

- " disconfortul " fata de 17, cu care daca te'ai impacat si pana acum, nu cred ca reprezinta o problema

Preturile sunt apropiate la 16/17, nu vad un minus major. 

Eu am mers iarna pe 17 si vara pe 18 fara probleme. Acum depinde si ce drumuri ai de facut, caci daca zilnic ai un traseu plin cu linii de tramvai, borduri de urcat la parcare, gropi acoperite cu apa samd, cu 16 stai mai relaxat..ca idee, tocmai ieri am trecut la actuala masina de la 205 60 16 la 225 40 18 ( urmand sa'mi vina cauciucurile noi 225 45 18 ), si pot spune ca sunt surprins de tinuta de drum ; stabilitatea este un mare +, iar din confort nu s'a pierdut foarte mult, desi ma asteptam sa fie mai rau, sunt placut surprins, de asta ti'as recomanda tot 225 :) succes.

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu
  • 1 year later...

N-am mai scris de mult pe aici.

Nici nu s-a mai intamplat nimic important cu masina. A devenit chiar numai de weekend si concedii. Luna asta am atins borna de 170k

In rest, arata si merge la fel de bine, nimic de reprosat.

Cel mai important - de un an si un pic are si scaun de copil. Acesta este si motivul pentru care vreau sa ii montez folii.

As dori ceva recomandari de la cei care au - in principiu vreau pentru confort, dar sa pastrez si interiorul cat de cat luminos. Nu ma intereseaza sa nu se vada nimic din exterior. Doar protectie UV si ceva umbrire. Are rost sa pun si pe fata?

IMG_20220420_091642.jpg

IMG_20220420_090828.jpg

Link către comentariu

Pune folii de calitate, mai ales daca te intereseaza in special protectia UV.

Eu am Llumar fata (transparenta de ~87%, cea mai putin colorata la momentul montarii)/spate (transparenta 50%) de vreo 7 ani si nu am avut nici o problema. Acum ptr pe fata recomandarea ar fi Air80. cu totul n'ar trebui sa depasesti 800-900ron

Link către comentariu

Salutare,

Iti recomand sa iti montezi niste folii mai de calitate, cum spune si colegul de mai sus. Eu mi-am montat asa ceva si pe langa protectia UV, opresc si din caldura care intra in masina vara, e super ok. Eu mi-am pus si pe partea din fata.

In Timisoara am ajuns anul trecut la un pret de 1700 de lei cu totul.

 

3.thumb.jpg.6bd1dfb4df8ec4d8d11d452293ea3de9.jpg

Modificat de craiga1
Link către comentariu

Eu am pus pe al meu Variant vara trecuta, folii de la Llumar, gama CTX parca le spune. Sunt cele care practic au si ceva ceramica in ele, tocmai pt un plus de confort pt ocupantii din spate (bebe si in cazul meu).

Am pus cele de 15% si am optat pt folii pe usi, geamurile laterale de la portbagaj si luneta. Pe fata nu am pus, deoarece am deja geamurile cu tenta de fabrica si am considerat ca sunt ok asa cum sunt. Zona de spate sa fie protejata pana la urma.

Costurile au fost spre 900 de lei, cu tot cu montaj. Depinde acuma unde le montezi, ce folie folosesti etc etc. Eu am fost la Masterfol in Cluj. Ca fapt divers, ce am montat eu, vine cu 12 ani garantie.

Dar per total, pune folii de calitate, cum spunea si colegu de mai sus. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!