Jump to content

Retrofit - Active Info Display (Tiguan AD1)


Edrox
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am luat un Active Info Display de pe Aliexpress  (cică cu Android si navigatie) si după ce l-am montat, motorul n-a pornit, nici contact, nimic. Stiu ca chip-ul care recunoaste cheia este montat in piesa cu afisajele de bord; am inteles, ca se poate face aceasta modificare, sa inlocuiesti afisajul analogic cu cel digital, dar trebuie facuta o codare cu ODIS pentru Imobilizatorul electronic si recunoasterea cheilor. Ma poate ajuta cineva sau sa imi recomande pe cineva care m-ar putea ajuta? Multumesc! 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu e vb doar de o codare.... din pacate. Este mai complicat...suficient de complicat. Codarea de care vb tu cu Odis...se face numai online, la modelul tau - acces Geko, etc.

Trebuie facute codarile necesare, trebuie facuta parametrizarea mai multor module, etc - destul de complicat, dar rezolvabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Andrei_72 changed the title to Retrofit - Active Info Display (Tiguan AD1)

Ce ai luat este un AID original sau o navigatie chinezeasca in forma de AID care inlocuieste ceasurile? Ca montajul difera in functie de ce ai cumparat si am vazut mai multe aparate d-astea bazate pe Android care inlocuiesc ceasurile de bord la diverse marci/modele

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Nu e originală, e un display, conectori plus grila care poate inlocui ceasurile originale. Dacă va trebui să anulez imobilizatorul, alarma etc, nu e o soluție OK. Trebui conectat un chip care să facă comunicare între chei si ECU? Mersi de raspuns, as fi interesat atât cât securitatea mașinii se păstrează în parametri rezonabili.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mmm....sincer, cand vorbim de asemenea masinii (chiar si de cele mai vechi), nu recomand altceva decat reperele originale.

Sigur nu recomand anularea immo - iar la acest model, treaba este complicata.....si nimic chinezesc, pe ea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!