Jump to content

Vw passat B6 variant 110 cp


red_viper

Postare recomandată

Am inceput să monteze lămpile la picioare, am făcut conexiunea în BCM, am activat lămpile, totul e funcțional, mai trebuie să trag firele și să pun lămpile la locul lor. Nu știu care e utilitatea dar dau bine! Revin cu ceva poze.

Link către comentariu

Am schimbat azi uleiul, am mers pe 0W 30, am să văd cum se comportă. Am resetat intervalul din meniu și văd că am trecut pe 15000, până acum era la 25000 km.

Link către comentariu

Am achiziționat niște panouri de uși de Passat b7 din piele dar nu au trimurile și nici butoanele de la geamuri. Tot caut dar nu prea găsesc ce-mi trebuie dar cred că am să reușesc până la urmă, dacă are cineva vă rog să mă anunțați.

Link către comentariu

Una e rezolvată. Eu cred că arată mult mai bine cu panourile astea. Când termin tot am să revin cu poze.

IMG_20201116_184114.jpg

IMG_20201116_183005.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am reușit parțial să montez panourile de B7, nu am găsit trimurile de la ușile față de Europa.

Încep un nou proiect, ceas analogic de b7 cu tot ce presupune.

IMG_20201230_200300.jpg

IMG_20201230_200205.jpg

La final caut o mașină și cumpăr toate trimurile și am rezolvat problema! Eventual aduc una din Germania lovită și iau ce îmi trebuie!

Link către comentariu

A trecut anul, facem o scurtă prezentare la modificările și reparațiile făcute la mașină.

Am început cu calculatorul de coloană pentru a rezolva comenzile de pe volan, a urmat panoul de climă, apoi geamurile electrice spate, interiorul de piele cu panouri de Passat b7 și luminile la picioare. Toate acestea au fost undeva la 2800 lei.

La reparații amintesc o planetară sh distrusă din neglijență, un motoraș frână de mână și sonda lambda care a meritat pe deplin banii deoarece a dus la o scădere a consumului - total 670 lei.

La urmă amintesc revizia ulei filtre undeva la 400 lei. Acum văd că nu am schimbat filtrul de motorină și intră la priorități.

Am schimbat și plăcuțele pe spate 125.

Urmează să termin proiectul cu ceasul analogic apoi am să văd ce mai fac, să văd o navigație ceva, o cameră mers înapoi, senzori parcare, etc.

Nu știu în ce măsură am să mai recuperez din banii investiți în modificări dar e pur și simplu o pasiune, o plăcere și cred că la o eventuală vînzare contează dacă ai ceva opțiuni.

 

Link către comentariu

Screenshot_20210103_123427_com.google.android.gm.jpg

Am dat comandă, să văd când ajunge comanda cum se prezintă. Am citit pe forum că se potrivesc astea de B8 și sunt și cu led.

Link către comentariu

Cu ajutorul unui coleg am reușit azi să fac lipiturile pe placă de la ceas, am făcut și o probă și am văzut că merge și ceasul și iluminarea, ledurile albe se aprind. Mâine fac și ceva poze, trebuie să trag firele dar nu sunt hotărât încă de unde să mă leg, cred că am să pun o siguranță în tablou pe un plus permanent și pentru iluminare din blocul de lumini, masă găsesc eu undeva.

Link către comentariu

Iluminare si masa poti sa iei de la bricheta,  e mai aproape. Plus permanent....de unde vrei tu, de la unitatea radio (masa tot acolo gasesti) sau din alta parte

Link către comentariu

A, pai atunci mai am! Panoul de clima de Golf 7, un 330G pt Waze, un tratament pentru scaune sa se indrepte pielea... Mai vrei? :))

Link către comentariu

Grilele au o mică problemă, au câte un picioruț la lamele rupt, aia din mijloc și aia din dreapta, probabil de aici și prețul mai mic. Eu le-am lipit, acum văd dacă țin, dacă nu pun lamele de la mine.

IMG_20210114_200057.jpg

Link către comentariu

Se poate monta chestia asta la b6? Parcă am văzut că există un fel de ramă adaptoare, nu știu prea multe pe domeniul ăsta.

Screenshot_20210115_183008_ro.mercador.jpg

Link către comentariu

Modelul pentru Golf 7, Passat B8, nu stiu daca se potriveste. 

Modelul vandut de Lemon Shark sigur este ok pentru B6.

Diferenta majora intre cele 2 modele, din punctul meu de vedere, este ca al doilea model are Carlpay (functie compatibila cu iPhone). Cel de B8 are doar Mirrorlink care nu este foarte util (nu este compatibil cu multe telefoane).

Link către comentariu

Se potrivesc amandoua. Nu ai nevoie de rama adaptoare fiindca are exact forma unitatii actuale. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!