Jump to content

Rechemari in service (Tiguan AD1)


adysh
 Share

Postare recomandată

Acțiunea de rechemare este 46i6 și sunt mai multe modele supuse acesteia, printre care și Tiguan. Se pare ca este vorba despre mașini cu cutii automate fabricate in 2020. Mașina mea ar fi vizata, aștept sa văd dacă voi primi ceva.


Ceva informații găsiți și aici: https://www.web24.news/u/2020/12/brake-pedal-problems-possible-in-38119-vehicles-2.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Eu am ajuns vineri in service pentru schimbul de ulei si nu aparea vreo actiune pe masina mea (a verificat consilierul de service). 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

@Candin

A mai fost un recall, 66L5, probabil ca acum a fost extinsă perioada masinilor afectate. Este vorba doar de Rline, se referă la prelungirea spoilerului de pe hayon, vezi poza de mai jos (pe allspace are exterior negru, pe swb exteriorul este alb).

Soluția de remediere este cu două șuruburi stânga/dreapta față de lampa centrală, dar arată că nu sunt de acolo, nu mai zic de găurirea zonei metalice a capacului portbagaj. Citisem pe undeva plângeri iar unii utilizatori solicitau inlocuirea adezivului si renunțarea la suruburi (vw a ales varianta ieftina, ar fi posibil ca la dezlipire sa se rupă aripa).

La masina mea nu s-a facut nimic, mi s-a spus de recall, chiar consilierul service nu parea convins, eu am lasat-o asa, nu am zis nici da nici ba, au trecut peste fara sa ma mai intrebe.

Ultima poza am preluat-o de pe un alt forum. :)

 

20210214_110342.jpg

spoiler.jpg

Modificat de ct_act
Typos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Păi de ce ai lăsat-o așa? Nu e safety hazzard? Dacă chiar se desprinde aia pe autostradă și îi vine pe parbriz unei șoferițe neexperimentate în spatele tău, și aia trage de volan și ....?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am tras de ea și nu mișcă deloc, este țeapănă. În plus, nu m-au lamurit ce isi asumă ei la perforarea tablei. A rămas intr-un standby, eu nu am semnat nimic ca nu sunt de acord sa o facă; la fiecare intrare in service au avut atâtea de facut la mașină ca probabil s-a trecut cu vederea. Se va face cândva.

Riscurile date de bucata de plastic sunt mai mici decât la inconștienții care nu își curață zăpada de pe plafon, ca sa nu mai zic de zăpada de pe TIR-uri. ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

https://car-recalls.eu/model/Tiguan/

Au mai apărut vreo 3 recall-uri, suduri neadecvate la pedala de frână, suduri insuficiente la cadrul scaunului șofer, suruburi nestranse la scaun șofer... se pare ca locul șoferului nu e cel mai bun loc din mașină... să fie primite cu bucurie de proprietarii care vor pierde timp cu ele prin service!

In curând ajungem sa ne programăm pentru recall-uri si in secundar ne vor face revizia...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!