Jump to content

Cutie viteza caddy 1.6 TDI


DMV
 Share

Postare recomandată

Seara buna,

Stie cineva daca pe Caddy  MAXI 2014 motor 1.6 TDI cutie manuala in 5 trepte...se poate pune cutie manuala in 6 trepte...de pe Passat,Golf,Touran ( 1.6 TDI )...etc

Merge doar schimbata sau mai trebuie ceva modificari...

Modificat de DMV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca rapoartele sînt diferitele in cutia de Caddy față de Golf &CO , la urma urmei trebuie să poți pleca de pe loc cu o sarcină mult mai mare la Caddy .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

atat Caddy cat si Passat-ul variant sunt aproape identice la KG...nu cred ca e o preblema  asta...maine testez o cutie sa vad daca se potriveste,...posibil sa trebuiasca sa schimb "flansele" de la planetara...in rest nu cred ca trebuie modificat nmk...vad maine :)

Pe maine e programata "operatia" ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Revin cu detalii...

Neavand o cutie de pe un Passat,Caddy,Touran...etc 1.6 TDI ( 2010 - 2014 ) am pus o cutie cu 6 trepte de pe un  Touran 1.9 TDI (2009) ...SE POTRIVESTE PERFECT doar ca a trebuit schimbate flansele de la planetare si electromotorul...asta nu e asa mare problema...ca nu merge Start Stop-ul...nici asta nu e asa mare problema....

problema e ca in treapta a 6-a la 130km/h am  cca 3000 turatii...consum parca a crescut putin ( am facut deja cca 5000 km )

Daca merg cu ea pana in 110 km/h scade bine consumul fata de cealalta cutie ... cutia originala era in 5 trepte  DAR  aveam mult mai putine turatii...am sa fac rost de o cutie in 6 trepte de pe un motor 1.6 TDI.... (2010-2014)

Revin cu impresii dupa ce gasesc o cutie la un pret ...corect!

Poate ajuta pe careva aceasta conversie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceva nu e ok daca ai 3000 rpm la 130 kmh in treapta a6a. Sigur e de touran cutia? Par mai mult rapoarte de dubita, sa ajute la carat greutati mari. La masina din semnatura, cu trepte mult mai scurte fata de masinile noi, am 3000rpm la 130kmh in a5a... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

100% e de pe Touran 1.9 TDI , 2009  din UK ( a unui prieten )...cand am avut jetta 1.9 TDI, 2007 in 5 trepte...tot asa era la 130km/h....cca 300 turatii

Modificat de DMV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna seara

Imi cer scuze ca postez aici dar neavand postari precedente nu am putut deschide un nou topic. De curand am cumparat un caddy 1.6 TDI cod motor CAYD model 2015.In momentul cand l-am cumparat avea un huruit de rulment care se oprea in momentul in care calcam ambreajul.Astazi am dat jos cutia de viteze sa schimb ambreajul si ....surpriza: cand am invartit cutia am vazut ca se aude si din cutie un zgomot de rulment.Am desfacut cutia de viteze si am gasit un rulment lipsa :D iar din acest rulment lipsa nu mai exista nici o bucata doar un mare munte de pilitura depusa pe senzorul de la start/stop (care imi dadea eroare) si pe magnetul cutiei de viteze. Codul cutiei este MLS 11 12  14.Nu este vorba doar de a schimba sau adauga acest rulment ci despre schimbarea tuturor rulmentilor deoarece toti rulmentii cutiei fac un zgomot foarte urat. Am o mare rugaminte deoarece nu am gasit acest cod de cutie in dezmembrari daca poate cineva sa imi spuna si mie daca este un alt cod compatibil cu codul MLS.

Multumesc anticipat si o seara frumpasa in continuare tuturor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!