Jump to content

bj
 Share

Postare recomandată

Deci, m-am intors... ? dupa ani buni in aria Seat... de cateva zile conduc din nou un Seat... de data asta un Altea XL... la care deja as vrea sa ii fac o modificare: vreau sa las priza din consola centrala pentru incarcarea telefoanelor si as avea nevoie de o priza suplimentara pentru GPS pe care as vrea sa o pun in torpedou.

Aici as avea 2 variante:

1. sa ma leg la firele prizei din consola centrala si aici as avea nevoie de ajutorul vostru cu un ghid de acces la respectiva priza, respectiv un ghid de demontare a consolei centrale

2. sa trag cablu nou de la sigurante... varianta 2 as da-o mai degraba la facut unui electrician, dar daca pe undeva exista un ghid video sau cu imagini as putea sa ma bag sa o fac si pe asta.

 

m-ati putea cumva ajuta? multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai revenit! Cam acelasi lucru as vrea sa fac si eu, doar ca as vrea sa montez o priza suplimentara in portbagaj, nu in torpedou, pentru lada frigorifica. Cred ca varianta a doua, cu tras alte fire, e mai ok.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

   Pentru incarcarea unor telefoane (consum mic, 1-2W) poti sa te legi la firele de la bricheta existenta. Eu as cumpara o IESIRE USB DUBLA sau echivalent si as baga telefoanele direct in USB doar prin cablu, fara incarcator. Arata si mai elegant fata de gaura enorma de bricheta. Cum se demonteaza consola, trebuie sa-ti raspunda altc ineva.

iesire usb dubla.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru telefoane am un mini incarcator din ala care se "scufunda" in doza de 12V... personal prefer sa las telefoanele afara pentru ca astea le bag si le scot iar incarcatorul care il am e mic (pot pune capacul de la bricheta peste el si nici nu se mai vede)... pe cand GPS-ul sta mereu in priza si as vrea sa il am ascuns... in plus daca chiar am nevoie in torpedo pot sa pun un spliter in caz ca mai am nevoie de o priza...

Apropo @Cristian de ce nu iti pui un spliter in portbagaj... acolo nu prea se vede... nu e nevoie de ceva foarte cosmetic...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E un motiv foartre bun, nu am deloc priza in portbagaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am inteles... eu credeam ca e standard... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!