Jump to content

Modificari Audi A3


dark_ang3l
 Share

Postare recomandată

Salut! Doresc sa achizitionez in scurt timp un Audi A3, an 2006 motor 2.0 TFSI quattro. Masinii ii lipseste pilotul automat si are sistem audio 1DIN. In cazul in care o sa iau masina, doresc sa am sistem de navigatie 2 DIN, dar nu vad cum as putea sa montez un astfel de sistem pe ea. Exista posibilitatea de a schimba casetofonul 1DIN cu o navigatie 2DIN? care ar fi costurile si ce piese sunt necesare? a mai facut cineva aceasta modificare? de asemenea, as dori sa stiu si la ce suma sa ma astept pt a monta tempomat. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate face ce vrei tu. Pentru tempomat iti trebuie maneta, spira compatibila, calculator coloana, plasticul de sub volan, trase fire si codat.

Pentru 2din trebuie alta cusca, alte butoane, alta clima, rama butoane, adaptor de mufe, adaptor antena, trase inca vreo doua fire.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu are de tras fire, doar montat si codat.

calculatorul de coloana posibil sa suporte tempomat - trebuie scanat intai, sa vedem daca merge sau nu. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salutare,

Stiti sa-mi spuneti si mie daca se poate monta "pilot automat" pe un A3 8V din 2014 care nu are de fabrica asa ceva? Pe un A3 8P stiu sigur ca merge, am schimbat pe masina mea, ati scris si voi in acest topic, dar e valabil si pentru 8V?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Salut! Am achiziționat si eu un audi a3 8p s-line automat, 2006. 2.0 140cp. Si am nevoie de puține sfaturi de la cei care sigur au facut modificări pe parte mecanică. Să revin la întrebare.

As dori sa ii fac modificări pentru mai multă putere.  În afară de filtru sport, anularea catalizatorului, modificarea turbinei si schimbarea injectoarelor, + Soft. Mai trebuie facut altceva? 

Revenind la injectoare - Ce puteti recomanda?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde cat de departe vrei sa te duci. Pentru ~210 cp este suficient un intercooler marit, admisie si evacuare.

De la stage 3 in sus treci la interne.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salut. Sunt nou pe site. Caut si eu sa fac un stage 1 upgrade pe un 2.0TFSI quattro din 2007. As vrea intercooler si evacuare. Admisie de la Ramair. Ma poate sfatui cineva unde sa merg?

Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare! Am facut un retrofit de tempomat la A3-ul 8P unui prieten (1.6 2004) si pe engine am eroarea 17977 - Cruise Control switch (E45). Din ce inteleg eu, mai trebuie tras 1-2 fire?  

Apoi, desi noul calculator de coloana l-am codat in 00022 (No BC, CC on + Rear Wiper installed) tot primesc eroare de la ce o avut modulul instalat inainte (telephone, etc). 

Un pic de ajutor va rog! :)

Modificat de Emy D
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2004? Da, trebuie fir de la 13 coloana la pin 4 mufa albastra intermediara. Manete de ai pus? La A3 trebuie grup, cu maneta separat pt cruise.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, 2004. O sa trag si firul si apoi vedem ce erori mai am. Ar trebui sa fie totul ok si sa mearga  :)
Maneta - 8P0 953 513 B 
Steering Wheel unit - 8P0 953 549 F
Am lasat codurile aici pentru altii care au nevoie. Unitatea de sub volan e una Highline, -suporta si volan cu comenzi si ceasuri cu display. Si unitatea asta merge pana in 2009, pt masinile care au senzori unghi de volan separat, parca. Din 2009, ar fi cu K in coada. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!