Jump to content

Audi A6 BiTDI


Boditza

Postare recomandată

O sa incerc si cu un VCDS original doar ca e asa de comod cu OBDEleven :))). Mersi de pont @vdragos

As incerca din nou la reprezentanta dar nu stiu... daca nu au facut bine din prima de ce ar face a doua oara :P. Mie mi se par ca merg impecabil si acum ca am comfirmare de la @F l o r i n ca nu e diferenta nu mi-as mai bate capu

Link către comentariu

ODIS-S -> GFF si postează aici rezultatul. Daca adaptarea de zâna nu este facuta ți-o va face el automat.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Din pacate nu am si nu stiu daca o sa imi cumpar si ODIS, nu prea renteaza la mine. Am vorbit cu cei de la reprezentanta si au zis sa revin cand pot dar mai astept sa treaca epidemia asta ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

foarte frumoasa masina! aceeasi motorizare o am si eu pe A7 meu 2016. cutia astasi la tine mai smunceste din cand in cand ?

Modificat de bogz8
Link către comentariu

Da, mai smuceste dar acum o simt cand vrea sa smuceasca, gen imi dau seama ce actiuni am facut si stiu ca va urma o smucire. Sa evit asta fie nu o mai accelerez fie accelerez foarte finut. Toata problema este din soft si mai grav este ca si la modelele mai noi apare din cauza euro 6. 

Poti vedea aici in video cum si pe C8 are o intarziere foarte puternica, eu in momentele alea daca iau picioru de pe acceleratie si apas iar are o smuceala: 

 

Link către comentariu

Confirm si eu, in unele momente in special cand iau picioru de pe acceleratie si in timpu ala cutia isi face vreo schimbare sau nustiu exact ce, cand pun iar picioru pe acceleratie si nu e f finut (gen apas moderat sa zicem), smuceste un pic.

Merge si tinuta din scurt asa... Oricum nu se intampla f des, cateodata e enervant ce i drept

La C8 (probabil si la noi) se rezolva problemele (cel putin lagul) cu softul corect, am vazut ca Mrc ofera suport in acest sens.

Link către comentariu

Ce ziceti, tratam si noi problemele de functionare ale cutiei postand in topicul dedicat? Altfel ne obligati sa aplicam Regulamentul si ar fi pacat, zic...

Multumesc!

Link către comentariu
  • 5 months later...

Din lipsa de utilitate pe vreme de pandemie si telemunca masina va fi scoasa la vanzare pe site-urile de specialitate cat si aici in sectiunea dedicata. Topicul se va inchide

Link către comentariu
  • R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!