Jump to content

Bataie motor 2,5 tdi ANJ


nicupanica
 Share

Postare recomandată

Daca ma poate ajuta cineva , am un LT 46 , platforma, de catvia ani, cu 260.000 km , bord reali, dupa o saptamana nepornita (am fost in concediu), am pornit-o si am lasat-0 in relanti, dupa mers in relanti cam 20 minute a inceput o bataie la motor de mai mare dragul, am adus acasa in parcare mai multi mecanici, care mai de care, ce ma sperie cel mai mult e ca majoritatea au zis ca e linia, ca s-a invartit un cuzinet si trebuie facut motorul, injectoarele nu sunt ca le-am slabit si nu dispare bataia, de la pomapa de vacum nu ca am schimbat-o si nu are mai  mult de 35 0000 km, se cam aude bataia la capac sus la culbutori, porneste la sfert nu da cu fum, ulei schimbat mereu  pana-n 10.000 km, castrol 10w40, ce parere aveti ?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da baia de ulei jos si „arunca“ un ochi in motor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Rezolvat, din cauza uleiului prost (castrol) 10w40,schimbat numai la 10.000 km de mine,un culbutor s-a descarcat,dupa schimbul de ulei se incarcase, dar totusi i-am schimbat pe toti 10.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!