Jump to content

Discounturi la cumparare


Toma Aurelian
 Share

Postare recomandată

Posibil sa vina si cu oferta de cuciucuri de iarna gratis.

Felicitari!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Diesel

    10

  • rifflections

    8

  • kadett

    7

  • Toma Aurelian

    7

Prima data am fost in Bacau, apoi am solicitat o oferta pe baza configurarii facute pe site, la dealer-ul din Iasi de unde am primit 3% rabat din prima iar apoi am fost la Bacau fara sa le spun ca am o alta oferta dar am fortat pana am primit acelasi lucru altfel as fi cumparat de la Iasi. Acum o sa va intrebati de ce am acceptat aceeasi oferta cand as fi putut forta putin! Pentru ca eu locuiesc in Roman iar pentru revizii imi este mai la indemana sa ajung la Bacau (~40KM, 25 min) decat in Iasi (~80 KM, 50 min).

Personal, in locul tau, nu as fi cumparat de la Bacau decat daca mi-ar fi facut o oferta mai buna decat cei de la Iasi. Negocierea la Bacau trebuia sa o faci fluturandu-le pe la nas oferta primita de la ieseni...Asta e acum, nu ai avut o strategie buna de negociere pentru ca ai pornit de la o premisa gresita...

Reviziile le poti face la orice dealer VW indiferent de unde cumperi masina, deci puteai merge linistit pt revizie la Bacau cu masina cumparata de la Iasi si...viceversa.

Mai nou, conform unei directive CE la o masina noua poti sa faci reviziile la orice service agreat RAR fara sa pierzi garantia de producator. E un fapt comunicat unui prieten de catre dealerul VW cand si-a ridicat o Jetta 2011.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Irelevant, discount la S3 si masina facuta in DE? Pai te cred si eu, tu dai exemplu de o masina care se vinde o data la 3 luni poate in Romania. Fiind S3, probabil s-au gandit ca nu o pot face spaniolii sau ungurii. Cat despre discount, la ce pret are masina 0 km au loc de manevra mare. Asa ca, Cardinal Motors nu e chiar ceea ce pare a fi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Multumesc, bine de stiut pe viitor sau pentru altii.... la mine a fost prima masina achizitionata de noua, nu prea am stiut cum stau treburile. Nici macar nu le-am spus de oferta celor din Iasi, a fost greseala mea si mi-a parut rau dupa dar asta este...azi dimineata m-au sunat ca a plecat masina din Germania.....nu mai conteaza!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Ce pot sa spun - recomand Tess Sibiu - dupa trei dealeri VW din tara (Oradea, Mures si Sibiu) am mers la Sibiu pentru ca am avut cu cine sa discut pe oferta. Am comandat un VW prea dotat sa nu negociez si am reusit - am economisit peste 1300euro cu TVA ceea ce la rata s-ar fi simtit.

Cand comanzi o masina cu optionale de 2500euro eu zic ca merita sa discuti cu mai multi dealeri si apoi sa tragi o concluzie.

Desi multi dintre dealeri spun ca nu se poate da masina in pretul pe l-ai zis, uite ca se poate daca insisti, chiar cu tot cu promotiile pe care le au la VW cu seria Atractive unde deja zic ca au un discount de 1000euro din pretul masinii.

Multa bafta la cumparaturi si abia astept ca in martie 2012 sa-mi ridic masinuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte bine ca ai insistat...e un drept al tau sa negociezi un pret de lista. Felicitari!

Daca poti sa dai mai multe detalii financiare despre achizitie...ca sa ne dam seama cate procente reprezinta cei 1300 euro in pretul final...ar fi un bun pont pentru cei care se mai aventureaza in cumpararea unei masini noi in aceste vremuri tulburi...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tata s-a dus la Ivas Galati dealer Skoda , si vroia o Octavia pret 17000 , si i a intrebat discount ceva daca platesc cash , raspunsul nimic ofera doar niste cauciucuri de 2 mil jumate, si culmea ziceau ca nu au mai vandut o masina de mult timp si doar spalatoria mai merge si ii mai tine pe ei .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

Cat se ofera in general la dealerii passat discount pentru un passat b8?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

salut , vreau sa achizitionez si eu un golf nou , am dat mail-uri la cativa dealeri insa primesc "oferte" destul de  maricele de apx. 25.000 Euro cu toate ca singurele cerinte ar fi : faruri xenon sau led , clima si senzori de parcare . ptr mine unul este un pret destul de mare avand in vedere ca ar trebui sa apara Golf 8 ..cam cat credeti ca mai pot obtine discount la suma asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!