Jump to content

Seat Leon 5F FR, 2.0TDI, 150CP


TheRipper

Postare recomandată

Salut grup,
Tocmai ce am achizitionat un Seat Leon, cu motorizarea de 2.0TDI - 150CP. Masina este cumparata/produsa din noiembrie 2014, are 66000 km, si sper sa adun cat mai multi fara probleme.
Masina are linia de echipare FR, cu cateva adaugiri si anume pachet iarna si pachet comfort drive. Din pacate imi lipsesc farurile LED, care ar fi ads un mare plus design-ului.
Pe viitor doresc sa ii activez cateva functii, cum ar fi DRL ptr stopuri, rabatare oglinzi in momentul in care incui masina, plus schimbat cateva becuri cu unele LED, pentru o lumina mai alba.

IMG_20180413_193904.jpg

IMG_20180414_132444.jpg

IMG_20180414_133015.jpg

IMG_20180415_201340.jpg

IMG_20180415_201405.jpg

IMG_20180415_201436.jpg

Link către comentariu

Mulțumesc! 

Îmi poate recomanda cineva o persoană (eventual din Brașov) care să facă acele activări de care am vorbit mai sus? 

Link către comentariu

Eu ti-as recomanda o jucarie asa si poti sa faci singur toate activarile si apoi poti sa verifici una alta cu ea (merge doar pe android din pacate)

Poti sa mai activezi staging, a mea a venit fara el activ, si parca mai erau cateva chestii... parca background-ul de carbon , depinde ce player ai.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Iată ca a trecut un an de la achiziție. Pe aici s-a cam pus praful. Inca nu m-am dumirit cum e cu upload-ul de poze aici. 

Am făcut aproximativ 25 k km in perioada asta, cu 10 k mai mult decât făceam de obicei. Deși au fost cateva mici probleme, acestea au fost rezolvate pe garanție sau ieftin. 
Problemele au fost :
- actuator capac rezervor (nu mai sărea) - rezolvat pe garanție 
- buton avarii (rămânea blocat) - rezolvat pe garanție 
- in momentul in care mașina se torsiona (body roll) se auzea un scârțâit la ușile din spate ca și cum nu erau fixate bine pe caroserie - s-a rezolvat cu niște bandă autoadeziva textila de 10 lei rola. 
- mai sunt câțiva greierasi care din când în când își fac simțită prezența - ptr asta ma gândesc sa fac o antifonare. 

Deși am avut alte ghinioane (mai mici sau mai mari) cu mașina, tot ma urc cu încântare la volan. Am norocul sa fac destul de des drumul Dn 2D care este o placere.
Consumul este mereu o surpriza plăcută, mai ales extraurban, când este f des între 5.5 - 5.8 la 100 km.
In plan sunt cauciucuri noi, am pus ochii pe michelin ps4, poate o antifonare, cameră marșarier si difuzor spate. Cauciucurile sunt prioritare, restul făcute de-a lungul timpului, in limita timpului. 

IMG_20190412_161614-01.jpeg

 

IMG_20190412_164444-01.jpeg

IMG-20190414-WA0001-01.jpeg

Modificat de TheRipper
Link către comentariu
  • 6 months later...

Si iata ca am trecut si la sase cifre. Pana acum nu am avut nico problema notabila. S-a mers pe principiul apa, paie si bataie.
In primavara se anunta o schimbare de ceva bucse; cand a fost mai frig dimineata, la trecerea peste limitatoare de viteza scoate cate un scartait.

*disclaimer: pozele nu au fost facute de mine si bineinteles ca eram in Germania

Desi am vazut review-uri si negative dar si pozitive, am cumparat si un set de anvelope de iarna Nokian WR4. Am prins o oferta destul de buna, si am mizat si pe faptul ca sunt fabricate in Finlanda. Undeva gasisem ca au mai modificat compozita din ele, si nu ar mai avea problemele de exfoliere. Daca imi aduc aminte bine, parc au si garantie de 2 sau 3 ani, timp in care sper ca o schimb masina.

IMG-20191101-161954.jpg

Si poate cea mai interesanta achizitie/modificare adusa DAF-ului: semnalizare dinamica in oglinzi. Nu eram foarte increzator in ce fac chinezii, dar cand e vorba de LED-uri si chestii luminoase sunt printre cei mai buni.
Multumesc @C Z R pentru recomandare si idee.
Sunt foarte multumit de cum arata, aduc ceva nou masinii si sunt ceva mai luminoase decat cele OEM. Montarea nu a fost dificila, ele vin plug and play. A fost mai greu sa dau jos carcasa oglinzii. Pe youtube, la primele cautari apar niste filmulete in care respectivii doar trag de oglinda si gata. La mine nu a fost asa de usor, dar cu ceva rabdare si grja am reusit.

IMG-20191107-163218.jpg

 

Modificat de loghy
Viteze peste limita legala
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!