Jump to content

Aburire faruri


Planetara
 Share

Postare recomandată

On 16.10.2018 at 22:38, VioSt a scris:

Salutare tuturor, vin si eu cu o problema, ( din cate am vazut, este des intalnita) am achizitionat un G7 de curand si are echipare cu faruri xenon, ambele lupe au umbre in interior ca si cum ar fi o ceata pe ele... Aveti idee, se pot desface  si curata, sau daca a fost vreo campanie la VW legata de asa ceva, masina e din 2014. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Acceiasi problema o am si eu la al meu g7,... valeo ''foogy lamp bulb'' , ca si rezolvare nu este decat inlocuirea farului :( ... accesul catre lupa nu se poate decat din fata farului, orice interventie din spatele farului este imposibila pentru curatarea lupei la exterior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Ma inscriu si eu in club,motor spalat,garnituri de cauciuc din spatele farurilor care nu sunt foarte stranse pe suport rezultat condens in far.Daca aprind farurile si merg ceva timp se abureste farul dreapta,cel stang nu are probleme.Lasat fara capace nu e o solutie,intra praf iar cu feonul la mine nu a avut efectul scontat.Eu am adoptat o solutie care a tinut si mai demult,am bagat in far saculeti cu granule silica gel,le am legat cu o sarmulita subtire izolata de mufa becului de faza scurta.Saculetii se inlocuiesc la un timp.Am scapat in 3 saptamani de 80% din condens.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Se pare ca apa intra pe la surubul de reglaj de langa aripa,acolo exista un oring de forma pentru ca nu retine apa.Am desfacut cu torx capacelul ,scos ax reglaj si dat mastic.Farul nu s a mai aburit in schimb a inceput sa se crape geamul in partea inferioara fara sa fi fost lovit sau sa atinga de bara .......urmele care se vad sunt de mastic,am crezut ca pot sa il stopez dar nu sunt sanse.Am vazut ca si altii au avut problema asta,farul dreapta a crapat fix din acelasi loc.

IMG_20200509_092215.jpg

Modificat de vali zak
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Am cautat pe internet dar fara succes un atelier care sa schimbe sticlele de far in Cluj Napoca. La un far (stanga) mi-a aparut si mie o crapatura iar condesul… parca nu mai e condens/abur, pur si simplu curge apa sioroaie pe interior. La celalalt (dreapta) am condens doar pe partea de semnalizare. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt persoane in Cluj care schimba sticlele la faruri si lucreaza chiar foarte bine, dar nu isi fac reclama pt ca e migalos, pierzi mult timp si trebuie sa fi foarte atent si apoi sanse mari sa nu iti convina pretul cerut pe manopera.

Am avut sticlele schimbate in Cluj la un A6 C6 2009 si au iesit ca noi dupa schimbare si curatare.

Modificat de cxr2test
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti sa-mi lasi date de contact in PM?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!