Jump to content

Probleme semnalizare


caseac
 Share

Postare recomandată

are cineva idee de ce nu mai merge semnalizarea?

Nu se aprinde nimic cand semnalizez si nici nu ticaie in bord. Cand scot cheia in schimb, se aude buzzerul cand semnalizez, cu usa deschisa. avariile merg ok

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

După cum descrii situaţia pare a fi întrerupt firul care merge de la releul de semnalizare la manetă. Practic când pui avariile semnalul pleacă direct din releu către becuri, atunci când semnalizezi releul furnizează semnalul pe un fir către manetă, semnal care este comutat pe o parte sau alta.

Atunci când pui semnalizarea şi deschizi uşa rămân şi becurile de semnalizare aprinse pe partea respectivă?

Este vorba de Lupo 3L?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat!

problema era de la contact. am desfăcut capacul de sub volan, iar in spatele contactului este o mufa. la miscarea acesteia a inceput sa semnalizeze, iar dupa curatare vad ca este ok! Nu îmi dau seama ce legătură să fie cu contactul.... dar asta era! Până să rezolv, am observat că nu mergeau nici aeroterma, nici ștergătoarele, iar toate și-au revenit din acel contact!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

am schimbat si contactul pentru ca problema a revenit!

pentru schimbare contact se demonteaza airbagul, se scoate volanul, spira, manetele, iar in capatul axului volanului este un manson care trebuie scos cu presa. Am folosit o presa de rulmenti, iar pentru a nu strica marginile mansonului se poate folosi o cheie de 27 (idee luata de pe net)  Partea metalica a contactului se poate extrage numai daca bagati cheia si rotiti in prima pozitie, altfel este ințepenită! în rest e ușor..... a meritat!

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!