Jump to content

Badic Bogdan Andrei

Postare recomandată

Badic Bogdan Andrei

Salutare. Este primul meu post de pe acest forum si sper sa nu o fac de oaie :unsure:.

Acum 3 saptamani am achizitionat un VW Golf 6 GTI, nascut in 2011, Q3.

Avea 89k km cand am luat-o, acuma are aproape 90k km. Masina este o bijuterie si nu am fost indragostiti de ceva vreme in asa fel.

Ca si dotari, ca sa nu ma exprim "Full Full", DSG6, piele, scaune electrice (cel al soferului este full electric, iar cel al pasagerului partial, doar comenzile lombare), dublu-climatronic, bi-xenon adaptiv, stopuri led, senzor ploaie si de lumini, senzori parcare fata-spate, camera marsarier, park assist, RCD 510 cu bluetooth, senzori presiune pneuri, cornering light, keyless entry, keyless go.

Am tot cautat timp de 3-4 luni o masina pe gustul meu, sunt foarte exigent si nu mi-am permis una noua de acest fel. Ma consider norocos datorita faptului ca a fost prima masina pe care am fost sa o vad si asteptarile mi-au fost depasite. Masina se prezenta foarte bine, zic foarte bine si nu impecabil datorita miciilor zgarieturi pe care le are pe tabla, nu ma deranjat pentru ca stiu ce inseamna o masina care lupta prin traficul din Bucuresti. Fostul proprietar tot insista sa ma duc sa mai vad si altele dar nu poti rupe o dragoste la prima vedere. :wub:

 

IMG_20170728_202135.jpg

IMG_20170729_104616.jpg

IMG_20170729_161828.jpg

IMG_20170729_161924.jpg

IMG_20170729_161958.jpg

IMG_20170705_180506.jpg

IMG_20170726_175500.jpg

Modificat de Badic Bogdan Andrei
Link către comentariu
Razvan Constantin

Drumuri bune sa ai si rasfat-o cu un detailing pro, ar avea nevoie!

Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

Multumesc frumos, de asemenea !

Multumesc. Bine zici de un detailing, urmeaza urmeaza 

Modificat de loghy
Quote post anterior
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Arata foarte bine iar un gti intotdeauna te va face sa zambesti! (mai putin la benzinarie) :)) 

Jantele originale ale masinii vad ca sunt echipate de iarna. E pacat de ele sa le folosesti iarna pentru ca sarea si solutiile folosite pentru deszapezire vor afecata suprafata diamond cut si nu va fi usor de refacut. 

Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

Multumesc frumos. Am stat si eu putin pe ganduri la configuratia actuala de cauciucuri-jante. Eu asa am luat-o de la fostul proprietar care a achizitionat OZ-urile pentru ca Detroit-urile sunt foarte grele si omoara articulatiile, de aceea a cumparat OZ-urile si le-a pus pe cauciucurile de vara, plus nu-i placeau deloc cele Detroit. Cred ca o sa ajung sa cumpar ceva table pentru iarna, sa evit sa le folosesc peste iarna. Sunt deschis la idei pe subiect :unsure:

Modificat de loghy
Quote post anterior
Link către comentariu

Eu as merge pe jante de 17 inch, pentru sezonul rece, ceva oem pentru ca sunt cele mai rezistente chiar daca sunt mai grele, mi se pare cea mai echilibrata alegere pret/performanta pentru un gti.  Gasesti multe modele care arata foarte bine. 

Nu mai da quote mesajului anterior :D 

Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

@mihai.onu94 Ok ok, am inteles. :banghead: Merci de sfat, sunt la primele posturi. :tomato: Mă gandeam la modelul Glendale dar nu cred ca gasesc pe 17" 

Modificat de Badic Bogdan Andrei
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie si sa citim numai de bine aici. Legat de jante ar fi mare pacat sa mergi cu table iarna. E totusi GTI, nu o masina care sa se piarda in multime. Daca anvelopele sunt bune, mergi in continuare pe cele de 18" cu Detroit.

Legat de look, depinde daca iti plac tie mai mult OZ-urile fata de Detroit. Oricum se vede cel putin o janta Detroit care e usor atinsa, e si (aproape) imposibil sa fie pastrata acea suprafata impecabila. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

@The_Ego Multumesc frumos. Varianta cu tablele sunt de backup, as vrea ceva aliaj. Detroit-urile sunt zgariate bine, exact cum spuneai, greu de pastrat intr-o stare foarte buna, probabil iarna care vine ma va prinde cu ele. Imi plac tare si OZ-urile dar ... chiar nu stiu. Plus, ma cam doare capul cu talonul de 40 pe iarna ... :scratch:

Modificat de Badic Bogdan Andrei
Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

@vdragos Multumesc frumos. Detroit-urile raman pe masina orice ar fi, iarna sau vara. Mai vedem pe viitor. :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie, arata foarte bine :icon_thumright: 

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme !

Eu nu as da OZ-urile neam !

Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

@~LauR~ Multumesc frumos. Nici eu nu le-as da neam, imi plac. Imi place si Detroit-ul, doar ca talonul de 40 nu este de mers iarna cu el, trebuie sa gasesc o sulutie ... :scratch:

Link către comentariu

Vinde un set si cumpara altele. Te sfaturi 17 pentru iarna daca vrei totusi sa fie un echilibru ok.

 

Vad ca modelu e din 2011 deci te sfaturi sa te uiti la intinzatorul de lant sa vezi ce versiune este(cel mai sigur e modelu cu probleme pana in 2012) sa nu ai surprize, am scris in vreo 2 locuri aici pe forum problemele ca le va produce deci nu dezvolt aici sa nu imi sara modelatorii in cap.

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
Badic Bogdan Andrei

@blordc Multumesc de sfat, o sa ma uit sa verific intinzatorul si o sa iau in calcul schimbarea lui cu versiunea mai noua. Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!