Jump to content

'16 Audi A4 B9 2.0 tdi quattro


cristi511

Postare recomandată

Garda la sol ma omoara si pe mine :)) La ultima revizie, pe langa fluide si filtre, am curatat si pamantul din scuturi. Cred ca am mai usurat-o cu 2-3 km :)) 

P.S.: "where there's will, there's a way" :) 

Link către comentariu

Exista o solutie: arcurile "standard". Ridica cu vreo 2 cm masina...dar apoi va arata ca o capra. Si noua ne place "pe burta", nu-i asa? :))

 

 

 

Link către comentariu

Bineinteles, mai sus ma refeream la "kg" nu "km". Graba.. :)) 

Daa, sincer n-as ridica-o. Pentru offroad trebuie altceva de care sa nu-ti para chiar asa rau cand mai primeste o zgarietura. (ultima escapada m-a cadorisit cu o zgarietura de la o crenguta :( )

 

Link către comentariu

Mie imi trebuie o masina buna la toate si excelenta la confort. Decizia logica ar fi un break inaltat dar factorul de decizie din familie (da da, happy wife happy life) parca nu e convins...si vrea SUV domne. :)

 

Bine, discutia e pur teoretica pt ca buget de asa ceva nu o sa fie prea curand...asa ca la nevoie iau Dusterul si cu asta basta...

 

Meanwhile, masina nu vede altceva decât spalari la selfwash, cate o revizie din cand in cand si multe ganduri de "ce-ar fi daca". 

 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

91k km si putin "pisu-blue".

 

Edit: cei care urmariti topicul stiti bine ca ma plangeam de diverse aspecte ale masinii, unul dintre acestea fiind calitatea sistemului audio (audi sound sistem). Asteptarile pt 10 incinte (centru + sw included) si 180w erau medii spre ridicate, data fiind experianta similara cu un b8. Ei, eu m-am tot plans ca lucrurile sunt nu bune. Pana weekendul trecut cand am conectat un aifon prin bt si am dat play la niste muzica din apple music. 

 

Nu ma asteptam la rezultatul final. Toata ambianta + experienta la volum ridicat (+85%) s-a schimbat. Ok, usile zdrangane in continuare, probabil ca urmare a faptului ca s-a umblat pe acolo insa per total, puterea, claritatea si ambianta au fost net superioare a ceea ce folosesc eu zi de zi (huawei mate10 pro + radio sau yt).

IMG_20210609_115955_copy_1488x1984.jpg

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Incearca si flac-uri :) Eu sunt multumit de sistemul standard (cred, nu e Bose sa B&O)

Link către comentariu
On 4/29/2021 at 3:40 PM, cristi511 said:

89k km si o "directie". :)

 

IMG_20210429_131952_copy_2976x2232.jpg

Ce fel arata bai tata...zici ca-i s4 😏

Link către comentariu

Diferenta de calitate nu a fost din cauza ca ai folosit un iPhone, ci din cauza apple music. Eu am un android si diferenta de calitate si volum prin bluetooth a muzicii intre youtube si deezer e imensa. Incearca si o sa vezi. Poti sa incerci si youtube music, se aude mai bine decat youtube-ul simplu, insa nu la nivel de deezer, spotify, apple music si alte servicii asemanatoare. 

Link către comentariu

Exact cum spune Mihai, youtube face compresie mare la sunet, iar la radio e si mai grav, daca nu folosesti DAB. Iti recomand si eu Spotifily sau Deezer, ambele au versiuni gratuite, iar daca platesti abonament, au si versiuni Hifi, fara compresie sau cu compresie minima.

Revenind la masina, arata excelent, e foarte frumoasa culoarea. Ce mai face piticul care te imbie la inlocuirea masinii? 

Link către comentariu

Frumoasa masina, felicitari. Chiar arata bine, o viitoare colantare pe ea poate? 

Link către comentariu

Salut, multumesc.

 

Colantare? Nu e cazul de asa ceva, culoarea e superba. 

 

Dar de ce te-ai gândit la asta?

 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina a intrat la vanzare. Topicul se poate închide, de data asta definitiv.

 

Mulțumesc.

Link către comentariu

Te astept in gasca celor cu sigla cu elice...M235i meu si-ar dori un partener :) 

Link către comentariu

Sa se dea si ulterior vedem ce iau.

 

Cert e ca trebuie ceva mai mare.

 

@lnf3rnoo: pe olx.

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!