Jump to content

'17 Octavia 3 Style 1.4 TSI DSG


SwatKat

Postare recomandată

@SwatKat Ma bucur ca ai demarat proiectul ;)

 

                     Da, parametrizarea de sunet este un mare upgrade "din pix cum se spune:))", ca practic nu schimbi nimic dar zici ca ti-ai luat boxe noi :)). 

                     Pentru inspiratie de alte retrofituri poti sa consulti mai multe topic-uri. Si eu am facut cate ceva, dar in general ma axez pe lucruri marunte, de detaliu :)

 

                     Drumuri bune si te asteptam cu impresii cand e gata.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Final de prim retrofit. ACC 30-210 functional, ba am mai primit si niste update-uri de la @sabinx pe la infotainment. Foarte rar om cu atata rabdare de explicat, mai ales pentru cei cu intrebari "atehnice" :) 

Legat de ACC, daca pompa de ABS permitea, mergea si oprirea totala, asa cand ajunge la 30 km/h tipa sa franez :) Probabil ca in caz contrar intra in actiune FrontAssistul, dar nu m-as risca sa "testez" :) , sunt multumit.

 

Poze nu prea am sa pun, ca nici plimbari n-am mai facut - copilul e intr-o faza in care ii vine sa verse de la mirosul de benzina, cand se suite in masina. N-are totusi problema asta la motorina :) In fine, astept si un drum mai lung sa ma obisnuiesc cu ACC.

 

In plan e schimbarea rotilor cu cele de iarna, probabil va fi ultima iarna pentru cauciucuri, ca sunt luate in iarna 2016 si desi arata f bine, 5 ani e de ajuns. La primavara cred ca o sa schimb si gumele de vara, ca si astea sunt din 2017 si si-au "trait traiul si mancat malaiul" - cred ca tot pe Michelin o sa merg.

Link către comentariu

Gata si schimbarea de roti, cu indreptat si toate cele 8 jante (vara si iarna), ca drumurile din Ro si-au cerut tainul... Gumele inca nu le-am schimbat, mai merg cate 1 sezon (din 2016 cele de iarna si din 2017 cele de vara). Coada la vulcanizare ca de obicei :) 

Discurile de frana arata ok. In continuare deci apa, paie si bataie... si poate un volan nou daca s-or alinia astrele, ca am tot zis ca ar merge niste padele :) vedem..

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link către comentariu
  • 2 years later...

Long time no see, dar ultimii au fost destul de grei dpdv timp si altele. Am zis sa incep anul in forta si am facut schimbul de discuri+placute  fata-spate. Am mers pe Textar, om vedea ce va fi. Baietii ok, au lucrat curat, facut test frana dupa, dar acum cand am dat sa postez si cautand pe net codurile am ajuns sa am si o intrebare: Placutele fataTextar 3568301 (apar in poze) sunt directionale? Si daca da am cum sa ma uit doar ca sa ma linistesc ca sunt montate ok? :) 

 

Masina are 101.000 km. Primul schimb de discuri si placute. Bateria inca rezista, am inteles ca e pe la 60% (facut o verificare cand am schimbat motorasul de la stergator spate care acum cateva luni a inceput subit sa arunce lichid si pe langa garnitura.

 

In rest masina merge la fel aproape exclusiv extraurban, cu pauze (mari) intre. Consumurile din poza reflecta lucrul asta :) 

 

Screenshot 2024-03-06 at 23.05.21.png

IMG_8238 (1).jpeg

IMG_8242 (1).jpeg

IMG_8244 (1).jpeg

IMG_8245 (1).jpeg

IMG_8246 (1).jpeg

IMG_8247 (1).jpeg

IMG_8248 (1).jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!