Jump to content

Aftermarket infotainment system upgrade


Vitezomanul
 Share

Postare recomandată

corect si asta

uite ce am gasit local: https://www.olx.ro/oferta/navigatie-android-6-0-1-skoda-octavia-3-2013-ecran-10-1-inch-i5520-ID8QPuJ.html

mi se pare destul de ok

 

solutia pe original...gasesti la dezmembrari, incepand cu 300 EUR(nu stiu daca e activat smartlink sau nu), si aici se pot adauga diverse costuri - depinde de ce noroc ai :) cu activarile

 

momentan, sa pun navi (fie originala fie aftermarket), nu e un "must" pentru mine, eu mai mult pentru waze as face-o (momentan telefonul face fata cu brie)...e mai mult un pitic pe creieras...dar, nu se stie niciodata :)

 

cum ramane cu asta? o trimiti inapoi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cea din linkul tau este identica cu cea pe care am comandat-o eu si pe care tocmai am dat-o jos de pe masina si o fac pachet inapoi spre China. Cred ca ar trebui sa imi povestesti putin despre optiunea dezmembrari, pentru ca eu sunt gata sa dau comanda in Letonia pentru un Columbus MIB2.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Maine dimineata plec in Letonia :))

Dezmembrari - am luat olx "la mana"

Pe ce site dai comanda in Letonia?

Te rog sa nu mai abuzezi de paranteze si sa scrii corect in limba romana (unde frazele incep cu litera mare, ca si numele proprii)!

Modificat de vdragos
Limba romana
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

@Vitezomanul  Salutare, acum am vazut si eu topic-ul asta.

Si eu sunt in cautarea unei navigatii pe care sa pun waze-ul si google maps-ul, asta ar fi principalele cerinte pentru mine.

In plus poate si look-ul... bolero generatia 1 mi se pare mult prea mic.

Tu ai sistem audio Canton? Am inteles ca mai trebuie ceva accesoriu pentru a putea functiona cum trebuie.

Sunt tot utilizator de Iphone si ma gandeam ori sa fie o navigatie care sa se conecteze la telefon prin wi-fi (hot spot) ori sa-i pun un stick 4g de date.

Pana la urma ce ai facut, ai comandat Columbus din Letonia? Ce pret? Merge totul, este in regula?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am sistem Canton. Nu stiu exact despre ce accesoriu spui ca ar fi nevoie ca sa functioneze. De principiu treaba sta in felul urmator: trebuie sa te gandesti de la ce sistem si catre ce sistem faci trecerea.

Daca ai Bolero si vrei sa treci spre un sistem cu Android, nu iti trebuie nimic in plus. Se scoate displayul din bord, unitatea din torpedou, se trag firele din torpedou spre bord, le conectezi la unitatea noua si aia e. In cazul in care te hotarasti sa iti iei un sistem Android trebuie sa te inarmezi cu ceva rabdare. Nu merg mereu "out of the box" si mai este nevoie sa le bibilesti putin. Uneori se pot strica din senin si sa necesite o resoftare. Din ce am inteles sunt bube cunoscute utilizatorilor de Android si se rezolva usor cu o instalare a sistemului de operare. La unitatea pe care am returnat-o in China, de exemplu, a incetat dintr-o data sa mai functioneze Igo ca ii lipsea un fisiser, iar apoi touch-ul nu a mai functionat corespunzator. Problema touch-ului se rezolva usor prin conectarea unui mouse (prin port-ul usb) si recalibrarea touch screen-ului, iar fisierul lipsa se repara prin reinstalarea Igo-ului. Cat despre Waze, puteai sa il instalezi direct pe navigatia auto, fara sa mai ai nevoie de telefon, iar net poti lua fie din hotspot-ul telefonului, fie printr-un stick 4G.

Daca ai Bolero si vrei sa treci spre Columbus am inteles ca difera mufele si ar trebui sa le schimbi, dar aici nu mai vorbesc in cunostinta de cauza, ci doar din povesti.

Azi astept sa imi soseasca din UK un Columbus MIB1 castigat la o licitatie pe Ebay. Pretul final a fost 900 eur. MIB2 sarea cu mult de banii astia si in esenta dincolo de rezolutia mai buna, dupa cum ziceau unii, mirror link si wifi, nu aduce nimic nou.

Dupa ce il voi monta, voi reveni cu feedback pe topicul celalalt.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Vitezomanul

Multumesc frumos de reply.

La sistemul canton am si un subwoofer si mai multe difuzoare si am vazut pe site-ul alpine ca ar mai trebui un fel de cutie de borne suplimentara pe langa navigatie...

Felicitari pentru achizitie, acum poate ai mai mult noroc.

Astept sa te vad cu el montat, sa vedem feedback-uri.

Salutari,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc. Am scris pe topicul asta: 

 dar momentan inca astept o solutie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salutare,

 

Am o Skoda Octavia 3- noiembrie 2016. Acum am pe masina Swing mib 2 dar as dori sa fac un upgrade. Tinand cont ca masina este in garantie, aveti idee unde as putea gasi un sistem cu navigatie care sa semene cat de cat vizual (nu sunt fan al celor stil tableta)  pe care sa-l cumpar si care sa-mi fie montat pe masina? Bineinteles care sa fie la un pret rezonabil.

 

Multumesc!

 

image.png.bce2023b3401e747e0d73bacf8134a50.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

@lupys...cand am vazut pretul m-am lasat de ganduri dubioase :) Unitatea arata frumos si promite functii. Am vazut si ceva video pe YT

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi se pare o idee proasta faptul ca au renuntat la butoanele fizice de volum si de navigare. In rest, probabil ca e misto. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!