Jump to content

Mask001

Postare recomandată

In sfarsit a venit minunatia! si chiar inainte de aniversarea mea :wub:

Dupa un termen de livrare de doar o luna, m-am incadrat in programul rabla si am schimbat in sfarsit masina.

Masinuta este 1.2 105 cp benzina, culoarea platinum grey metallic, interior negru titan, jante aliaj usor Navarra 6.5J x16 (personal imi plac mai mult decat Atlanta) . Echiparea Style cu ceva dotari optionale dupa cum urmeaza:

App-connect si Drive net (inca nu am stat sa le butonez)
Lumini de drum LED
Pachet Function: Alarma si Pachet Iarna
Pachet lumini si vizibilitate 1
Volan multifunctional din piele si cruise control

La dotari nu am putut sa ublu din pacate dar pe viitor o sa vad de ce as avea nevoie real

Pretul dupa ce am scazut rabla a fost de 14.ooo +- cativa zeci de euro ( zic eu un pret foarte bun tinand cont si de faptul ca masina a venit intr-o luna fata de alte termene primite pentru alte modele unde nu eram oricum asa incantat de masina)

Masina ridicata ieri de la PBN cu 5 litrii de benzina in rezervor (ma asteptam la asta ca am tot citit ca asa se practica) dar am avut grija sa o satur cand am ajuns la pompa

Am luat toata aglomeratia de la Pipera ora 17-18 dar am avut ocazia sa ma joc cu toate cele prin masina si sa o ascult cum toarce. Inca trebuie sa ma obisnuiesc cu sunetul motorului la plecare :) sunt putin uimit de ce imi arata CB privind consumul dupa cei 50-60 km parcursi doar Bucuresti si la orele de varf ( ~8,5 ) dar astept sa mai fac km sa fie relevant

Trebuie sa imi dau seama care e treaba cu start-stop pentru ca in astia cativa km facuti ieri si azi prin Bucuresti nu s-a oprit motorul deloc iar in bord atunci cand ma opresc si raman cu piciorul pe frana apare in bord sigla cu start-stop taiat desi el este pornit. De rodaj am uitat complet sa intreb ieri :scratch:

In weekend o mai "butonez" si revin cu impresii mai ample + poze mai profi (pot sa pun doar 1 MB in total deci doar o poza pentru azi)

jetta.thumb.jpg.b75e1d6829093c0d7db2002b99c05eff.jpg

 

 

Modificat de Mask001
Link către comentariu

salutare, sa o conduci sănătos! E la moda jetta in 2017 :)

detalii despre rodaj gasesti in manual. La fel si despe start stop si orice altceva.

drumuri bune!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, km multi si fara incidente! 

PS. Posibil sa te fi vazut ieri in rond la OMV Pipera :D

Link către comentariu

Felicitari.

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplatute ( ... doar f placute :)  ).

Link către comentariu

Felicitări! Sa o stăpânești sanatos!!! Tot Jetta 1.2 TSI am avut, ma servit 4 ani si am fost foarte multumit de ea!

Link către comentariu

Bun venit în clubul posesorilor de Jetta. Mulți kilometri fără probleme. ?

Link către comentariu

Va multumesc tuturor dar se pare ca am inceput putin cu stangul..Vineri seara m-a pupat o tanti cand asteptam la semafor..nu a vrut sa recunoasca direct ca a lasat masina in viteza in timp ce astepta la semafor.... Bine ca eu stateam cu piciorul pe frana si nu am ajuns in masina din fata (start-stopul nu era activat)


O sa necesite schimbare de bara spate pt ca este crapata si zgariata si senzori pt ca unul este infundat.. Amiabila - constatare - casco cu regres pe rca ul ei iar masina o sa fie facut la PBN

Premiul pt cel mai ghinionist jurnal de bord sa vina la mine..

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Dar te-a pocnit binisor daca unul din senzori e infundat. Bine ca se repara. S-au spart ghinioanele !

Link către comentariu

Masina ei un Renault Megane are bara in mijloc si sigla iesita mai in fata si a venit fix acolo :( Bara a crapat sus in zona cea mai predispusa sa se zgarie daca bagi bagaje... Inca este in toate clemele ei
Scuza doamnei a fost "credeam ca ai plecat de pe loc" ca apoi sa imi zica "m-am intors la copilul din spate"

S-au spart ghinioanele - asa pozitiv am vrut si eu sa gandesc

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Este exact ca a mea, numai ca eu am si pachetul Allstar.

Link către comentariu

Adica ai ce scrie aici? http://oferte.volkswagen.ro/allstar

Pedalele imi plac deci le adaug pe lista de upgrade-uri viitoare

Luni masina merge la PBN pentru schimb de bara spate si eventual senzori. Spre suprinderea mea si agentul constatator de la Groupama si PBN au fost foarte profi in special Rodica Milos

Pun si o poza cu ea din vinerea fatidica In weekend o scot la o sesiune foto si un drum mai lung

jetta2resize.jpg

Modificat de loghy
Quote post anterior
Link către comentariu

Da, am tapiteria, ornamentele negru piano, pedalele, jantele, pragurile Allstar si covorasele textile.

Mai am in plus computerul de bord premium si camera video pentru marsarier, in rest sunt la fel masinile.

App connect am si eu, am incercat sa-l folosesc o data, insa nu mi-a placut.

Modificat de Razvione
Link către comentariu

Imi pare foarte rau de patanie...asa ceva mai rar, dar asta e, bara aia se schimba frumos is rapid pe CASCO, nici nu o sa observi. In rest ai inca versiunea de motor de 105CP? Nu cel de 110 CP pe curea? In fine iti doresc mai mult noroc si drumuri frumoase. 

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Nu exista 1.2 110 cp pe Jetta, cel putin nu modelul 2017. Stiu ca am cautat si VIN ei (pe siteuri publice deci nu am aflat mare lucru) cand l-am aflat pentru a fi sigur ca e modelul 2017 si nu mai vechi (paranoic putin recunosc)

Stiu ca citisem si pe forum pe aici si pe altele ca versiunea veche pe lant avea probleme dar stiu ca acum toate sunt pe curea

Link către comentariu

Inseamna ca Jetta find facut in afara EU a primit noua motorizare dar cu ceva soft care dezvolta 105CP ca si vechea generatie pe lant. Nu conteaza mult, mai mult conteaza ca este noua generatie pe curea. Apa paie si bataie :) . Imi plac aceste Jetta revizie 2017

Link către comentariu

Distributia este pe curea, am si eu acelasi motor.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, configuratia este absolut decenta, iar garantia de 4 ani e un mare plus.

Link către comentariu

Multumesc! imi satisface toate nevoile iar de imbunatatiri incep sa imi trec pe foaie cateva, mai citesc pe la colegii de pe forum si sa vedem. As aprecia aici interventia colegilor cu ce as putea sa ii mai aduc in plus masinii.

M-au innebunit pomii astia in special tei sau ce sunt pentru ca se umple masina de picaturi mici lipicioase.. o spal azi si maine e la fel :( Imi e o sila de Bucuresti...

Link către comentariu

Am lasat masina in dimineata asta la PBN pentru inlocuirea barii spate. Am primit termen ca pana miercuri cel tarziu joi este inapoi la mine..un termen destul de mare pentru o inlocuire de bara. Daca tot eram acolo am zis sa imi zic si ofurile legate de mici minusuri ale masinii despre care am primit garantia verbala ca o sa fie verificate

- Start stop in continuare nu functioneaza (am doar 270 km in bord) iar explicatia lui a fost ca se poate ca bateria sa necesite un drum mai lung sa fie incarcata pentru ca a fost pe transport destul de mult timp...Cei drept am observat o oscilatie a luminilor din butoane atunci cand pornesc masina dar care nu se manifesta mereu deci sa zice ca este posibil sa fie cum zice el. Planuiesc un drum mai lung oricum si vedem apoi cum stam. Am pus o poza in care se observa si sigla start stop din computerul de bord taiata, ea apare mereu cand opresc scot din viteaza si pun piciorul pe frana.

- Farul din stanga am observat ca este zgariat pe interior in partea de sus, am vazut ca si el a fost destul de mirat de asta si a spus ca o sa verifice. Sunt mai tipicar de fel deci o sa mai vin cu mici minusuri.

- Ce am mai observat si aici poate sunt eu nebun dar cand a plouat in weekend am stat cateva minute bune in masina si am auzit cat de ciudat se aude ploaia cand cade pe luneta, un zgomot mai puternic decat pe plafon sau alte elemente. Si la voi este la fel sau am innebunit? Piatra nu a fost ca asa am crezut si eu la inceput. Am  si filmat :screwy:

- Cand o sa ridic masina din service o sa primesc si actele finale + drive-net. Il foloseste cineva de pe forum sa imi zica o perere despre el?

Cum minusurile astea, chiar si accidentul nu imi taie din entuziasmul de a o conduce si a-mi zice mereu ca e super frumoasa, in weekend am instalat android auto pe telefon si waze versiunea compatibila cu el si acum am si navigatie live :wub: recunoasterea vocala merge de minune, se misca destul de fluid, imi incarca si telefonul, waze se aude doar in telefon si atunci cand vorbeste doar da muzica putin mai incet :) 

IMG_20170618_173746.jpg

IMG_20170618_173756.jpg

IMG_20170618_180110.jpg

IMG_20170618_173830.jpg

Link către comentariu

Intre timp am finalizat si eu comanda pentru masina, am reusit sa adaug computer de bord premium fata de configuratia ta.

Multumesc frumos pentru sfaturi, mi-au fost de ajutor! ;)

Link către comentariu

Din proprie experiența îți zic ca prea multe din păcate nu vor verifica, poate la SS vor fi atenți ca acolo sunt niște parametri clari de funcționare. In orice caz însă, ceva îmi spune ca și atunci când va merge SS-ul îl vei dezactiva mereu din buton :)) 

Legat de waze, vezi din setările de pe telefon ca îl poți pune sa vorbească și in boxe iar pentru muzica in mașina îți recomand un card de 64GB cu niște melodii frumoase in formal "flac" ... merg perfect.

Cat despre drive-net, este ca un router din câte am înțeles cu abonament gratuit pentru un an la Vodafone. Mai multe nu știu, voi primi și eu jucăria curând. 

Link către comentariu
22 hours ago, B_490_RZV said:

Intre timp am finalizat si eu comanda pentru masina, am reusit sa adaug computer de bord premium fata de configuratia ta.

Multumesc frumos pentru sfaturi, mi-au fost de ajutor! ;)

 

Felicitari si ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor! M-ai facut curios si o sa ma uit sa vad ce diferente sunt intre ele. Ce imi lipseste acum e ca nu pot sa vad undeva presiunea in roti ci doar sa o setez din buton.

andreirs31 la tine cum a fost cu start stop-ul la inceput? Iti aparea si tie sigla aia in bord? O sa imi iau un card mai mare (acum am 8GB sdhc kingston pt ca cel de 64GB este pe camera de bord) si o sa caut si niste flac-uri ca am tot auzit ca se aud foarte bine in masina (Composition Media cu 8 boxe) deci mersi de sfat si de informatii!

 

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Am crezut ca am scris ceva legat de SS, dar vad ca nu apare in mesajul anterior...am facut un scurt test-drive cu o Jetta cu 8000km si in cele 15min de condus nu a intrat SS, avand mereu in bord sigla aia taiata. Nu stiu daca e o problema sau sunt necesare anumite conditii pt SS. Eu o sa ii recomand tatalui meu sa il dezactiveze mereu, nu mi se pare atat de util..

Legat de BC, din cate am inteles de la consiliera de la PBN diferenta este doar de aspect, avand aceleasi functii..mie mi s-a parut o dotare faina la doar 95euro, daca ar fi costat dublu nu l-as fi bifat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!