Jump to content

Sfaturi achizitie Golf 7 SH

catalindarius
 Share

Recommended Posts

Merge perfect motorul.

Ce se aude diferit, sunt piese in miscare, role, curea, intinzator altenator...

Dpmdvd, este ok.

Decizia este a ta.

vizitator

Nu este nimic in neregula cu zgomotul facut de motor, este tacanitul tipic de diesel. Poate sa devina mai silentios daca schimbi cureaua de transmisie si rola intinzatoare (daca are joc), insa zgomotul de motor pare Ok, dupa parerea mea. Dieselul este un motor mai vibrant si mai zgomotos, de felul lui.

Multumesc de pareri.  Posibil totusi sa fie doar o rola cu joc. Am uitat totusi sa precizez ca omul care a vazut masina a zis ca si la esapament se auzea un suflat mai ciudat. El nu e mecanic, dar e sofer care tranziteaza Germania, are tangente cu masinile. Nu imi vine sa ma risc cu masina aceea, mai ales ca omul acesta a zis ca cealalta masina motorul se auzea mult mai ok.

O sa incerc sa gasesc pe cineva din zona mea cu 2.0 TDI sa ascult motorul la rece sa imi fac o idee care e sunetul normal la 2.0 TDI mai nou. Eu am 1.9 TDI PD din 2005 care si el suna foarte tare la rece....dar totusi nu mi se pare ca se aude tacanitul / zornaitul acela ca la masina aceasta.

Edited by xfg8

vizitator

De curios, incearca sa inregistrezi zgomotul de motor rece la masina ta, apoi sa il asculti la telefonul mobil si sa faci comparatie cu cel de la masina din Germania.  Abia dupa ce asculti cele 2 zgomote pe acelasi dispozitiv, iti poti sa seama care suna mai tare. 

Ma gandesc ca ''soferul'' se mai pricepe cat de cat la cum trebuie sa sune un diesel , mai ales daca asculti 2 masini cu acelasi motor, iti dai seama usor cand e diferenta. Sunetul inregistrat pe telefon de multe ori nu are legatura cu realitatea. 

2 la mana, credeti ca masinile de pe Germania sunt toate perfecte? Sau credeti ca nu exista TDI cu pistoane picate prematur din diferite defecte de fabricatie? 

Vad ca la ala cu haion ruginit dupa 4 ani nu si-a pus nimeni problema de ce a ruginit, doar cum se poate repara...

Xman_ghio

Daca nu ai la verificat pe cineva care se pricepe degeaba "i se pare ca se aude bine"... Aia conteaza fix 0! Mai bine cauta o masina luata de noua din Romania, cu istoric service la noi si la care poti sa trimiti o firma specializata de verificari. 

Eu cand mi-am luat masina actuala, tot 15k euro, am preferat sa dau vreo 800 lei verificarea, am primit raport detaliat si 100 de poze. Deci am stiut exact ce cumpar. In strainatate iti trebuie om bun la verificat masini ca sa nu iei teapa. Iar oamenii buni iau masini naspa pentru samsari pe care sa le poata face "frumoase" si sa le vanda cu adaos mare!

• 3 weeks later...

Bună ziua , am mai postat și înainte.Doresc să achiziționez un golf 7 m am sucit acuma aș dori ori gtd ori gti și am găsit 2 anunțuri 

https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/volkswagen-golf-gti-2-0-tsi-opf-dsg-performance-ID7HhTsI.html

Și 

https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/volkswagen-golf-gtd-2-0-tdi-scr-dsg-ID7HaBD6.html

o părere dacă se poate vă rog ?

gabriel88

Cam ieftine ambele masini raportate la anul de fabricatie. 
De la galati dupa poze pare cineva care se ocupa cu asa ceva, trebuie verificate cu atentie inainte, de preferat cauta niste firme gen masinapotrivita sau inspector auto pe facebook care se ocupa cu asa ceva, parerea mea ca merita 100 euro o verificare de genul , te poate scapa de o belea. Plus ca noi pe forum ne putem da cu parerea dupa un anunt, realitate poate fi cu totul alta, inclusiv masinile sa fie ok.

Si cauta si tu echivalent ca an si model prin europa si vezi ce preturi sunt. 
Grija la cautat si verificat. 

Edited by gabriel88