Jump to content

Router wi-fi in masina


Bush
 Share

Postare recomandată

Am si eu o intrebare, daca stie cineva, vreau sa pun un router 3g wireless in masina pentru cea mica pentru a avea net oricand. Vreau sa-l pun in spate dreapta la panoul de sigurante. Ideea este ca daca leg un minus(impamantare) de un surub, pot pune + pe una din sigurantele libere cu un papuc si ar merge foarte bine, problema mea ar fi ca as vrea sa mearga routerul atata timp cat este cheia in contact, cand scot cheia sa ii opreasca curentul, din ce am vazut, in spate ii da curent tot timpul pe sigurante. Stie cineva cum sa fac, sau daca sa-l mut in alta parte ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauta o siguranta care are curent dupa contact. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa caut astăzi mai bine, am inteles ca in fata dreapta ar fi o siguranța care se oprește când scoți cheia,  trebuie luate la rând.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu este nicio siguranța sa meargă cu contactul și după sa se oprească 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

   Solutii exista. Radioul cum se opreste cand scoti cheia? La fel de bine se poate opri si routerul. Eu unul nu vad rostul existentei routerului, numai la autocarele cu wifi gratuit. Acum exista abonamente la 5 euro cu wifi nelimitat sau poti da internet prin internet sharing de la telefonul tatalui sau mamei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se opreste radio da, dar cred ca il opreste mai degraba din calculator, nu din +. Ideea este sa nu stau tot timpul sa incarc telefoanele cand fac share, in + am routerul care sta degeaba si cartela gratis, de ce sa nu fac. Ideea este ca inca nu am gasit solutie. daca stie cineva, sau a facut altceva, gen ecrane in tetiere sau mai stiu eu ce consumator sa ma informeze si pe mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Dupa muuulti ani, dar eu acum am vazut topicul :D

Oprirea radioului si a celorlalte sisteme se face din CAN, nu din contact. Cu toate astea, am gasit eu o siguranta care da plus pe contact in panoul de sigurante din dreapta spate la avant. O sa ii fac si poza sa vedeti, eu am folosit cand am testat un subwoofer, pe A6 C6 2011 facelift. Deci, da, se poate, exista!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!