Jump to content

Elcar Gid


elad
 Share

Postare recomandată

Salut,

Azi am fost la elcargid pentru o operatiune minor, dar pe care nu o puteam face acasa si anume schimbarea trimurilor consolei centrale, le-am inlocuit pe cele pino black cu cele honneycomb. Nu doresc sa fac prea mult comentarii, numai ca oamenii au fost foarte de treaba si saritori iar procedura s-a desfasurat foarte bine.

Pe 20 am programare la vopsit partea dreapta, intrucat un idiot mi-a zgariat masina cu cheia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Revin adaugand unele completari. Pe partea de mecanica service-ul este foarte bun, am mai fost cu fostul meu Touareg 7P la revizii iar cu Audi Q7 4M am rezolvat la ei o problema pe care cei de la Audi nu au putut sa mi-o rezolve in garantie, conteaza foarte mult oamenii care lucreaza in servis.
Este un servis pe care il recomand.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma simt obligat sa detaliez despre ce problema este vorba la Audi Q7 4M pe care srvice-ul autorizat Audi, Darius Motors Ploiesti, nu au fost capabili sa o rezolve. Masina a incut sa piarda antigel cand avea 30.000KM, la prima revizie s-a completat cu 500ml, la 53.000km a trebuit eu sa completez cu un litru de antigel. In vara anului trecut am primit un email de la Porsche Inter Auto cum ca trebuie sa fac o actiune pentru remedierea problemelor de noxe, in cadrul actiunii am specificat si de problema mea cu antigelul. Consilierul de la Porsche Pipera a fost foate amabil si mi-a spus ca este o problema cunoscuta la aceasta motorizare si ca este si o informatie service pe aceasta tema, TPI 2047044/8. Pe scurt shutoff valve a avut un defect de proiectare si in timp scapa antigel.
Intrucat erau foarte aglomerati cei de la Porsche Pipera am hotarat ca voi fae interventia la urmatoarea revizie, mare greseala! Inspectia service a fost programata la 59.400KM la Darius Motors Ploiesti, din motive de proximitate. Am subliniat pierderea de antigel pe care o mai anuntasem in trecut si aparea in istoricul masinii, si le-am si oferit TPI-ul mai sus mentionat. Dupa 3 zile au revenit cu feedbakc ca nu pierde antigel si ca este osibil sa nu fi iesit tot aerul din instalatie...
Aici intervine problema, la 65.000KM masina a rams fara antigel, eram la Buzau, am apelat la Elcargid, au rezolvat problema pentru suma de 4200RON, piesa 300RON, restul manopera. Cu factura aferanta am facut sesizare la importorul Porsche Inter Auto, acestia au fos foarte cooperanti si le-au solicitat celor de la Darius Motors sa imi compenseze in vre-un fel posibil factura de 4200RON.
Problema cea mai mare pe care o vad la Elcargid Buzau este data de faptul ca nu sunt servis autorizat Audi ci doar Skoda si VW.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Si-au mai trecut ani, iar calitatea e aceasi.

N-am sa va povestesc despre schimburi de ulei si filtre, ca astfel de operatiuni n-ar trebui sa puna probleme unui service, ci am sa va povestesc cum au dat de cap unei probleme legate de disparitia anitgelului la un Golf 7 2.0D (150 CP).

De fapt, antigelul era dat afara din vas, iar, dupa ce se racea motorul, se aprindea martorul de lipsa lichid racire. Am facut test de presiune instalatie, am verificat-o in service autorizat, dar, degeaba - nu reusea nimeni sa-i dea de cap - iar recomandarea cea mai des intalnita era sa desfacem motorul.

Asa, am ajuns la Buzau, iar, diagnosticul a fost pus in 4 ore (multumita lui Cornel) - silicatul din instalatie a plecat la plimbare si a colmatat instalatia - s-a lasat cu spalare instalatie, inlocuit radiator si cateva furtune plus distributia, dar, rezultatul a fost cel promis - masina a functionat impecabil dupa.

 

Un mare plus pentru ei, chiar daca vremurile sunt cum sunt.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!